Tele2 – Dstny

Som operatörsoberoende växelleverantör kan vi hjälpa ditt företag med abonnemang från alla stora operatörer i Sverige. Vill du ha abonnemang från Tele2 tillsammans med Dstnys företagsväxel? Inga problem, vi hjälper dig!
Logotyp Tele2
app_softphone_dstny

Dstny <3 Tele2

Dstnys växel är helt operatörsoberoende och fungerar därför lika bra med vilken operatör ni än väljer. Vill ni ha Tele2 som operatör före era företagsabonnemang så hjälper vi er gärna med detta. Vill du jämföra vad det skulle kunna kosta med vår växel tillsammans med olika operatörer så kan du göra det i vår prisindikator.

Företagsabonnemang från Tele2

Hos Tele2 får du företagsabonnemang till ett högt värde men med ett lågt pris. I deras abonnemang ingår alltid fria samtal och SMS/MMS inom Sverige och EU/ESS. Deras abonnemang är dessutom redo för 5G.

Hos Tele2 hittar du prisplaner som passar alla olika behov. Allt från rörliga prisplaner utan surf inkluderat till fasta prisplaner som har mer eller mindre surf inkluderat. Välj mellan 1 GB, 5 GB, 15 GB, 50 GB eller obegränsad surf. Ring oss på 010-410 51 30 för att få ett prisförslag anpassat efter just era behov.

partner_left

Om Tele2 företag

Tele2 är en branschledande aktör inom telefonilösningar. Med 25 år i branschen så kan man sin sak och erbjuder både enskilda telefonilösningar och omfattande sammansatta paket för både privatpersoner och företagare. Det är smidigt att ha allt samlat på ett och samma ställe, och Tele2 erbjuder därför heltäckande lösningar för hela företaget.

Att som företagare ha en stabil och pålitlig telefonilösning är av yttersta vikt för både kunden och företaget. Tele2 Företag fokuserar på praktiska och långvariga lösningar avsedda för både små och stora företag. I utbudet för företagare så finns bland annat mobiltelefoni, mobila bredband och telefonväxlar.

Vanliga frågor om Tele2 och dess företagsabonnemang

Kostanden för ett företagsabonnemang från Tele2 kan variera mycket beroende på om du väljer en rörlig prisplan eller ett fast pris och beroende på om du vill ha surf kopplat till abonnemanget. Självklart är abonnemang med mer eller obegränsat med surf dyrare än ett abonnemang med lägre surfpott. Dessutom varierar priserna beroende på hur många användare ni är på bolaget.

Ring oss på 010-410 51 30 för att få hjälp med en offert som stämmer in med ditt företag och dina anställdas behov.

Ja, det går att blanda olika operatörer inom samma växeltjänst, när du har din företagstelefoni hos oss på Dstny. Vi är en operatörsoberoende leverantör, så hos oss kan du byta, behålla och blanda operatör efter dina behov.

Har du bindningstid kvar på dina abonnemang från Tele2 så går det ändå bra att byta företagsväxel. Vi hjälper dig att flytta in dina befintliga Tele2-nummer in till vår växellösning så kan du fortsätta ringa som vanligt.


Tele2 har ett stabilt 4G-nät som kan förse drygt 99% av befolkningen med god täckning. Med hjälp av Tele2s egen täckningskarta kan du se hur operatörens täckning ser ut över Sverige.

Klicka här.

Tele2 Företag erbjuder en APN-tjänst (access point name) som är företagsspecifikt. Det här är en mobil lösning som innebär att ditt företag blir tilldelat ett specifikt APN-namn som kan konfigureras i mobilnätet från aktören tillsammans med de anställdas olika enheter och modem och pekar på företagets fasta förbindelse.

I den företagsspecifika APN-förbindelsen som Tele2 Företag erbjuder sina kunder så behöver abonnenten verifieras och tillåtas tillträde för att få tillgång till ditt företagsnät, vilket gör det möjligt för dig som företagare att få en tydlig överblick över vilka enheter som har tillgång till ditt företags nätverk.

Det finns också möjlighet att som kund hos Tele2 Företag få ta del av olika APN-erbjudanden genom att köpa andra tjänster från aktören, mobilt bredband till exempel. Hur dessa erbjudanden är utformade kan variera något beroende på vilka övriga tjänster företaget har köpt, så det lönar sig att jämföra alternativen.

Tele2 är idag Sveriges näst största leverantör av mobila tjänster för såväl privatpersoner som för företagare. Aktören har varit aktiv i 25 år och grundades av Jan Stenbeck. Idag är det Christina Stenbeck som för arvet vidare, men visionen är densamma. Man vill nämligen utmana och förbättra villkoren efter kundens behov och önskemål.

Tele2 Sverige AB är en del av det börsnoterade europeiska telekomoperatören Tele2 AB. Företaget har en genomsnittlig omsättning som kan mätas upp till drygt 29 miljarder kronor, varav rörelseresultatet uppmättes till drygt 2.1 miljarder kronor. Aktören har vuxit sig stark genom att ständigt utmana gränser och genom att ha ett nytänkande utbud.

Idag har Tele2 en räckvidd till 99.9% av Sveriges befolkning. De var först ut med att lansera ett nationellt 4G mobilnät och nu förbereds det för att möjliggöra en smidig övergång till det uppdaterade nätet 5G. Det är föregångaren 4G som ligger till grund för det nya nätet, som ägs av Tele2 tillsammans med Telenor.

Kom i kontakt med oss

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar, eller så kan du ringa till 010-410 51 30 för att prata med en rådgivare direkt.

Klicka här för att komma till support istället.