Telenor – Dstny

Vill du ha Telenors abonnemang i vår växellösning? Inga problem, vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för ditt företag.
Logotyp Telenor
app_softphone_dstny

Dstny <3 Telenor

Dstnys växel är helt operatörsoberoende och fungerar därför lika bra med vilken operatör ni än väljer. Vill ni ha Telenor som operatör för era företagsabonnemang så hjälper vi er gärna med detta. Vill du jämföra vad det skulle kunna kosta med vår växel tillsammans med olika operatörer så kan du göra det i vår prisindikator.

Telenors företagsabonnemang

Vi kan hjälp er att ta fram abonnemangsformer från Telenor för att passa just ditt företags specifika behov. Oavsett om du letar efter abonnemang med rörliga prisplaner, med fria samtal eller med obegränsad surf så har vi en lösning som passar dig. Det finns företagsabonnemang med en liten eller ingen surfmängd inkluderat för dig som mest har behov av samtalsminuterna. Vi kan även ta fram prisplaner med bestämda surfmängder så som 4 GB, 15 GB eller 50GB.

Kontakta oss på 010-410 51 95 så kan någon av våra kunniga rådgivare ta fram prisförslag anpassat efter ditt företags unika behov. 

call_blue

Telenor Obegränsat

Med Telenors abonnemang Obegränsat får du ett abonnemang som är 5G-ready, Telenor jobbar för fullt för att bygga ut sitt 5G-nät och har 5G i 36 orter i Sverige. Du får surf som ingår i 41 länder, vilket gör att du kan surfa för upp till 100 GB i länder så som USA, Storbritannien och Turkiet, utan extra kostnad. Du kan dessutom få ett extra SIM-kort för data, som du kan ha i din surfplatta eller dator.

partner_right

Om Telenor företag

Här ska vi ta en närmare titt på företaget Telenor och de tjänster som de erbjuder företagare i Sverige och internationellt. Deras framgång inom kommunikation baseras inte bara på det tidigare monopolet inom Norges gränser utan också på en lång erfarenhet inom branschen då de grundades redan 1855, då som Norges telegrafverk.

Telenor företag är samlingsnamnet på de tjänster som erbjuds företagare. Här ingår sådant som uppkoppling till nätet via fiber eller mobilt bredband och mobila växlar. Företaget arbetar ständigt på att förbättra och utveckla sina tjänster samtidigt som de stadigt växer på den internationella marknaden för kommunikation.

Vanliga frågor om Telenor och dess företagsabonnemang

Vi kan hjälpa din med abonnemang som täcker just dina behov. Allt från abonnemang med fria samtal, abonnemang med små surfmängder till abonnemang som har obegränsat mer surf. Vilka priser du som företagare får beror på vilket upplägg ni vill ha samt hur många användare ni är.

Ring oss på 010-410 51 30 för att få hjälp med vilken abonnemangsform som skulle passa ditt företag.

Ja, det går att blanda olika operatörer inom samma växeltjänst, när du har din företagstelefoni hos oss på Dstny.

Har du bindningstid kvar på dina Telenorabonnemang så går det ändå bra att byta företagsväxel. Vi hjälper dig att flytta in dina befintliga Telenor-nummer in till vår växellösning så kan du fortsätta ringa som vanligt.


Med hjälp av Telenors täckningskarta kan du se hur deras täckning ser ut över Sverige.

Klicka här för att se täckningskartan.

Kom i kontakt med oss

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar, eller så kan du ringa till 010-410 51 30 för att prata med en rådgivare direkt.

Klicka här för att komma till support istället.