Telia – Dstny

Telia är ett företag som de flesta känner igen och är en operatör som används flitigt runt om i Sverige. För de företag som vill ha Telia som operatör kan vi självklart leverera detta tillsammans med Dstnys växel.
Logotyp Telia
app_softphone_dstny

Dstny <3 Telia

Dstnys växel är helt operatörsoberoende och fungerar därför lika bra med vilken operatör ni än väljer. Vill ni ha Telia som operatör för era företagsabonnemang så hjälper vi er gärna med detta. Vill du jämföra vad det skulle kunna kosta med vår växel tillsammans med olika operatörer så kan du göra det i vår prisindikator.

Telias företagsabonnemang

Telia kan erbjuda flera olika former av abonnemang för företag. Olika personer har olika behov när det kommer till surfmängd och samtalsminuter och Telia har företagsabonnemang för att täcka dessa olika behov. Välj mellan allt från rörligt abonnemang, 15 GB, 40 GB till obegränsad surf. Väljer du en ett abonnemang som går under samlingsnamnet Telia Jobbmobil så ingår även olika Office-appar i surfen, det vill säga, du kan använda dessa utan att din surfmängd påverkas. Deras abonnemang är 5G-ready och du får en rikstäckande täckning av högsta kvalité.

Ring oss på 010-410 51 30 för att få hjälp med vilken abonnemangsform som skulle passa ditt företag.

partner_left

Om Telia företag

Telia är ett företag som de allra flesta känner igen. De erbjuder många olika lösningar både för privatpersoner och företag. Telia kan leverera mobiltelefoner, mötestjänster, digitala verktyg, telefoni, bredband och växeltjänst för ditt företag. De har lösningar för dig oavsett om du har ett litet, medelstort eller stort företag.

Telias tjänster hjälper dig som företagare att kommunicera på ett effektivt, enkelt och miljövänligt sätt. De var först i världen att lansera 4G och gör nu alla sina företagsabonnemang 5G-ready.

Om Telias företagsabonnemang och andra tjänster

Telia är Sveriges äldsta och största teleleverantör. Företaget har funnits sedan 1853, då det grundades som ett statligt verk och myndighet. Under åren har Telia bytt namn ett antal gånger. Vid starten hette de Kongl. Elecktriska Telegraf-Werket och bytte senare till Televerket. I dag heter företaget Telia Sverige AB.

Under många år hade Telia monopol på telenätet i Sverige. Det var inte ett lagstadgat monopol men under en lång tid fanns det helt enkelt inga andra aktörer på marknaden som kunde mäta sig med Telia. Under 1980-talet började flera andra aktörer dyka upp på marknaden och Telia var inom kort inte ensamma på marknaden.

I dag är Telia fortfarande en av de mest omtyckta och populära företagen inom telefoni och bredband. De har ett stort och väl utbyggt nät över hela Sverige. Idag har de ca 6000 medarbetare som arbetar för Telia.

Telia har många olika upplägg för företagsabonnemang. Vi på Dstny kan hjälpa dig med allt från rörliga prisplaner till fasta prisplaner med förutbestämd surf. Telia Jobbmobil 15GB, 40GB och Obegränsad surf är tre populära abonnemangsformer. De priser vi kan erbjuda dig och ditt företag beror på hur många användare ni är, samt vad ni har för behov kring surf och samtalsminuter.

Ring oss på 010-410 51 30 för att få hjälp med vilken abonnemangsform som skulle passa ditt företag.

Ja, inom Dstnys växel kan man blanda operatörer, inom samma växelsystem. Något som är extra bra om man har personal med olika behov kring täckning och surf.

Ja, vi kan hjälpa er att byta företagsväxel, även om ni har kvar bindningstid på era abonnemang. Då flyttar vi in era nummer i vårt växelsystem och ni kan sedan fortsätta att ringa som vanligt. Vill du veta mer om hur en sådan flytt skulle gå till? Ring oss på 010-410 51 30 så hjälper vi er vidare.

 

Kom i kontakt med oss

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar, eller så kan du ringa till 010-410 51 30 för att prata med en rådgivare direkt.

Klicka här för att komma till support istället.