Tre – Dstny

Vill du kombinera Dstnys växeltjänster tillsammans med företagsabonnemang från Tre? Inga problem! Vi är en telefonileverantör som har nära samarbeten med alla stora operatörer i Sverige.
Logotyp Tre
app_softphone_dstny

Dstny <3 Tre

Dstnys växel är helt operatörsoberoende och fungerar därför lika bra med vilken operatör ni än väljer. Vill ni ha Tre (3) som operatör för era företagsabonnemang så hjälper vi er gärna med detta. Vill du jämföra vad det skulle kunna kosta att ha vår växel tillsammans med olika operatörer så kan du göra det i vår prisindikator.

Företagsabonnemang hos Tre

Tre har tagit fram en så enkel lösning som möjligt, ett företagsabonnemang med obegränsad surf i Sverige där samtal och SMS ingår. Dessutom får man tilläggstjänsten 3Världen Företag, en tjänst där surf i 80 länder, runt om i världen, ingår.

MNOpng

Tre och täckning

Tres mobilnät täcker röstsamtal för 98,9% av Sveriges befolkning. Tre var först ut i Sverige med att låta sina kunder uppleva 5G, år 2019, och de håller på att bygga ut nätet över Sverige. Vill du kolla hur Tres täckning ser ut där du befinner dig? Då kan du göra det genom deras egen täckningskarta:

Om Tre

Tre är ett stort globalt varumärke med flera UMTS-baserade mobilnät och bredbandsleverantörer. Tre är verksamma i bl.a. Sverige, Danmark, Hong Kong, Indonesien, Italien och Storbritannien. Varumärket grundades år 2002 i Hong Kong. Tre i Danmark (Hi3G Denmark ApS) och Tre i Sverige (Hi3G Access AB) har ett gemensamt nätverk som täcker de flesta länderna.

Alla Tre-företag är ägda av ett dotterbolag till CK Hutchison, men ägarstrukturen varierar. CK Hutchison Holdings äger majoriteten, på hela 6 st nätverk via Tre-koncernen i Europa, däribland i Österrike, Danmark, Italien, Irland, Sverige och Storbritannien. Alla Tre-märkesnätverk erbjuder 3G och 4G service.

I Sverige så delas deras mobilnätverk med Telenor, förutom i städerna Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund och Karlskrona, där de hanterar sina egna 3G-nätverk. Idag förser Tre Sverige ungefär 98,5% av hela den svenska befolkningens mobilnät och i början av 2014 var Tre Sveriges snabbast växande mobiloperatör.

Vanliga frågor om företagsabonnemang från Tre och andra tjänster

Tre har gjort det enkelt för dig som företagare att välja abonnemang. De erbjuder ett företagsabonnemang som inkluderar fria samtal och obegränsad surf. Det pris du kan få beror på hur många användare du har på ditt företag som kommer skaffa abonnemangen.

Ring oss på 010-410 51 30 för att få hjälp med en offert som stämmer in med ditt företags unika behov.

Ja, du kan blanda olika operatörer inom samma växeltjänst när du har oss på Dstny som leverantör. Hos oss kan du byta, behålla och blanda operatör så som du behöver.

Ja, vi kan hjälpa dig att byta växellösning, även om du har kvar bindningstid på dina företagsabonnemang hos Tre. Vi hjälper dig flytta över era nummer till vår växellösning så att ni kan fortsätta ringa som vanligt. Har du däremot kvar bindningstid på en annan växellösning kan du komma att behöva betala av den summan.

Tres mobilnät täcker röstsamtal för 98,9% av Sveriges befolkning. Kolla in deras egen täckningskarta för att se hur deras täckning ser ut där du befinner dig.

Se täckningskarta här.

För att man ska kunna använda internet och skicka MMS från telefonen så behöver man ha dessa inställningar ifyllda, dessa kallas för APN-inställningar. När man köper sin mobil från Tre så är dessa redan ifyllda i telefonen. Om det av någon anledning inte fungerar så kan man dessutom återställa dem manuellt.

Om man använder sig av Tre företag och deras paketlösningar, så är dessa tjänster alltså alltid förinställda redan vid leverans av produkten och är ingenting som man behöver ställa in själv. Man kan alltså direkt surfa på internet, skicka mail och mottaga MMS-meddelanden då tjänsten har aktiverats.

Via APN-inställningarna som redan är inställda via företagets mobila bredband så kan företaget mer specifikt identifiera APN för sitt paket-datanätverk som en mobildata-användare vill kunna kommunicera med. Detta gör det möjligt att använda Tres mobila tjänster mycket mer brett och dessutom alltid vara uppkopplade och tillgängliga.

Kom i kontakt med oss

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar, eller så kan du ringa till 010-410 51 30 för att prata med en rådgivare direkt.

Klicka här för att komma till support istället.