https://www.dstny.se/app/uploads/teams-integrations-2021.jpg

5 integrationer med Teams att testa under 2021

Med över 75 miljoner användare över hela världen sedan lansering 2016, är det självklart att Teams är oerhört populärt och speciellt bland företag. När det ingår i dagliga arbetsflöden kan det vara otroligt användbart för företag som vill effektivisera sin verksamhet. Även om Teams redan erbjuder ett brett utbud av fördelar i sig själv, erbjuder det också många integrationer som hjälper företag att tillgodose mer specifika behov. I det här inlägget går vi igenom de bästa nya integrationerna du borde testa under 2021.

applikationer och integrationer med teams

1. Zapier

Zapier är en applikation som hjälper till att flytta och dela information mellan applikationer och tjänster automatiskt. Genom att länka de applikationer som företaget idag nyttjar,  kan Zapier skicka och dela informationen mellan och automatisera vissa repetetiva uppgifter. Detta underlättar för företag som vill ha koll på och automatisera informationsflödet, men har medarbetare som sitter mellan olika applikationer.

2. GitHub

GitHub är en ny tillkomling i Teams utbud av integrationer och det är faktiskt den världsledande programvaruutvecklingsplattformen. Det gör det möjligt för utvecklare att gemensamt lösa problem och designteknik utan att byta applikation. Du kan visa alla dina GitHub-projekt direkt i dina Teams-kanaler och generera idéer, triage, söka eller visa alla ärenden och få tillgång till eller prenumerera på uppdateringar.

3. Jira

Jira är ett projekthanteringsverktyg som inkluderar mjukvaruutveckling, innehållshantering, buggrapportering och mycket mer. Det är ett användbart verktyg för team som vill effektivisera planering, spårning och uppdatering av programversioner. Genom att integrera Jira med Teams kan du också hålla koll på utveckling, projekt, arbetsbelastning och prestanda i realtid. Och allt från Teams gränssnitt.

4. Disco

Effektivisering är naturligtvis viktigt, men det är lika viktigt att samla och motivera ditt team. Med Disco kan du uppmuntra och ge cred till medarbetare för deras arbete. Med en WFH-modell är det viktigt att se till att företagskulturen inte går förlorad. Med Disco återupplivar du den gnistan genom att berömma medarbetare för deras ansträngningar och göra offentliga utrop i realtid. Detta hjälper företag att bygga stark team-kultur i linje med företagets värdegrunder oavsett var de befinner sig.

5. Soapbox

Soapbox är ett verktyg för att tillsammans med kollegor effektivisera möten. Med Soapbox kan ditt team samarbeta på mötesagendor och ni kan förbereda för att hålla så bra och effektiva möten som möjligt. Med appen kan du organisera möten, samarbeta med delade dagordningar, tilldela uppgifter och samla in feedback – allt på ett ställe. Appen gör det även möjligt att få förslag på ämnen att diskutera för att undvika att möten blir repetetiva. Det gör det även möjligt att följa upp på det som inte klarmarkerats i agendan då dessa automatiskt flyttas över till nästa möte.

Vill du läsa om flera integrationer i Teams? Läs vårt tidigare inlägg om 8 integrationer i Teams som kan förbättra din arbetsdag.

Låt oss kontakta dig

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar eller ring till 08-120 100 00 för att prata med en rådgivare direkt.