https://www.dstny.se/app/uploads/frost-radar-2020.jpg

Dstny erkänd som en ledande europeisk UCaaS-leverantör

Dstny meddelade idag att de blivit utnämnda som en av de 20 branschledande företagen i Europa, av Frost & Sullivan i deras UCaaS-rapport, Frost Radar ™, 2020.

Frost Radar-rapporten är en branschanalys som granskar den europeiska marknaden för Hosted IP- och UCaaS. Bland drygt 120 europeiska industrideltagare identifierades 20 ledande företag baserat på deras tillväxt och innovation i rapporten.

”Dstny sticker ut bland europeiska UCaaS-leverantörer med sin entreprenörskultur, starka fokus på ständigt förändrade kundbehov och sin starka innovationsförmåga. De tillför ett stort värde till företag med sina kraftfulla tjänster inom UCaaS, CCaaS, med integrationsmöjligheter och sin mobile-first-strategi för affärskommunikation,” förklarar Elka Popova, Vice President of Research på Frost & Sullivan.

”Vi är stolta att Frost & Sullivan bekräftar att Dstny levererar på vår strategi för internationell tillväxt och innovation, och att det gör oss till en ledare inom UCaaS i Europa,” säger Patrik Sörqvist, koncern VD på Dstny.

Frost & Sullivan 2020 UCaaS rapporten belyser ett antal huvudstyrkor hos Dstny, inklusive:

  • Den branschledande tekniken bakom Dstnys molnbaserade plattform
  • Den särskiljande mobilanpassade lösningen med fullt stöd för bordstelefoner och mjukvaruklienter
  • Egenutvecklade tjänster som förhöjer användarupplevelsen och tillför funktionalitet
  • Den utmärkta positioneringen för fortsatt stark tillväxt, sitt starka partnernätverk, och möjligheterna till egen branding s.k. ”white-label”.

Europeisk expansion härnäst

Rapporten från Frost & Sullivan förutspår en snabb tillväxt för Dstny med sin väl positionerade ”Play well with others” -strategi, som redan har tagit företaget från en stark position i Norden till att ha en lokal närvaro i Nederländerna och strategiska partners i Storbritannien och Tyskland. Förvänta er att fler partners och nya marknader kommer att ansluta sig till deras Mobile-First-koncept inom kort.

Fokus på kundresan

Johan Dalström, CPO på Dstny, tror att Dstnys fina positionering i det högra hörnet på radarn är ett resultat av bolagets tydliga fokus på att förenkla kundresan genom att digitalisera processer som offerter, aktivering, självbetjäning och fakturering. ”Initiativ som inte bara uppskattas av slutkunder och våra partners, utan också är en nödvändighet för att hålla sig relevant i dagens extremt konkurrensutsatta landskap.”

Ladda ner rapporten här: Frost Radar 2020

För mer information, kontaktuppgifter:

Christian Hed, CMO Dstny, +46(0)8-562 696 03, Christian.hed@dstny.se

Om Dstny

Dstny är en operatörsoberoende UCaaS-leverantör på den europeiska marknaden med +200.000 användare i molnet. Dstny driver framtiden för företagskommunikation genom att erbjuda ett ”mobile first”- koncept via wholesale-partners i Europa.

För mer information om Dstny, besök www.dstny.se och följ oss på LinkedIn.

Låt oss kontakta dig

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar eller ring till 08-120 100 00 för att prata med en rådgivare direkt.