https://www.dstny.se/app/uploads/ceo_cfo_pressrelease.jpg

Dstny utser ny CFO & CPO

Dstny, den snabbväxande operatörsoberoende UCaaS leverantören rustar nu framåt och stärker upp företagsledningen med Jasinta Rajan som Chief Financial Officer, och Johan Dalström som Chief Product Officer med omedelbar verkan. 

Jasinta har en bred erfarenhet av finansiellt arbete inom den privata sektorn. Hon kommer att ansvara för bolagets övergripande ekonomi i form av finansiering, investeringar, affärsengagemang och företagets ekonomiska kontroll och struktur.

Jasinta ser själv en enorm potential i Dstnys erbjudande, både för befintliga och nya produkter och både i Sverige och internationellt. Jag hoppas framförallt bidra med att driva skalbara rutiner och processer som möjliggör en stark tillväxt med finansiell kontroll. Utöver produkterna och affärsmodellen ser hon att Dstnys styrka ligger i den starka kulturen som gör bolaget väldigt agilt och affärsdrivet.

”Jag har ägnat mesta tiden av mitt yrkesliv i entreprenörsdrivna snabbväxande bolag men även lärt mig mycket om vikten av processer, rutiner och skalbarhet som konsult på EY i fem år och nu närmast som businesscontroller på Ericssons i fyra år. Jag tror alla delar kommer till nytta här på Dstny”, säger Jasinta Rajan.

Johan Dalström har en omfattande bakgrund med mer än 10 års erfarenhet av ledande befattningar inom branschledande företag. Han har lång erfarenhet av product management och har arbetat inom operatörs branschen samt med mjukvaruutveckling. Johan innehar stor expertis inom telekom vilket gör honom extremt lämpad att leda Dstny i sitt interna förändringsarbete kopplat till produktutveckling.

”Jag är tacksam för möjligheten att få arbeta med Dstny. Det är ett fantastiskt team med ett extremt konkurrenskraftigt Cloud PBX-erbjudande. Jag tror och hoppas att jag genom mina erfarenheter och mitt ledarskap kan ge mervärde till företagets fortsatta framgång”, säger Johan Dalström.

De mest avgörande anledningarna till att Johan Dalström accepterade rollen som CPO på Dstny var hans tro på företaget, samt ett professionellt agerande både på ägare -och på ledningsnivå. Dessutom tror Johan starkt på produktens förmåga att göra en skillnad i slutkundernas vardag.

”Dstny är på en spännande resa där vi expanderar både i Sverige och internationellt. Eftersom Johan har upplevt en liknande utveckling i andra företag – både större och mindre – är hans erfarenheter mycket värdefulla för oss”, säger Mattias Ohde.

For more information, please contact:

Mattias Ohde, CEO, +46 31 352 40 03, mattias.ohde@dstny.se

Dstny AB

Dstny is the largest and most expansive operator independent UCaaS provider on the Nordic market with +150.000 users in the cloud. Dstny is driving the future of business communications by offering a mobile first concept through wholesale partners in Europe.

www.dstny.se

 

 

Låt oss kontakta dig

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar eller ring till 08-120 100 00 för att prata med en rådgivare direkt.