Dstny erbjuder förbättrade alternativ för konferens- och högtalartelefoner

Två av Konftels hybridtelefoner har validerats för Dstny molnväxel. Detta markerar starten på ett samarbete mellan Konftel, en global ledare inom konferens- och högtalartelefoner, och Dstny, en snabbt växande leverantör av kommunikationstjänster till svenska företag.

Valideringen innebär att två populära Konftel-telefoner har testats och utvärderats för att bestämma deras kompatibilitet med MiCloud Telepo-baserade växelleverantören Dstny. Konftel 300IPx är en IP-telefon som kan användas med Konftel Unite-appen för enkel och effektiv One Touch Conferencing. Konftel 300Mx är den enda mobila konferenstelefonen i världen som har en integrerad SIM-kortshållare. Båda hör till kategorin hybridtelefoner och har stöd för att ringa konferenssamtal och USB för webbaserat samarbete.

Även om Dstny inledningsvis kommer att fokusera på dessa två hybridmodeller, kommer det hela omfattande Konftel-sortimentet, från den personliga och bärbara Konftel Ego-högtalartelefonen till lösningar för stora konferenssalar, att vara tillgängliga för kunderna.

Företagen är extremt positiva över deras närmare samarbete
Konftel ger Dstny större möjligheter att leverera end-to-end-lösningar som kunderna förväntar sig och behöver. Konftels portfölj av kända produkter och enastående kvalitet ligger helt i linje med Dstnys värderingar och höga krav på prestanda, enkla installationer och service.

”De flesta av våra kunder har jobb som involverar flexibelt, mobilt arbete, ofta i kombination med vår mjukvara. Produkterna är idealiska för denna typ av kunder och det finns en kontinuerlig efterfrågan på produkter som dessa”, säger Joachim Brandt, kommunikationschef på Dstny.

Konftels Area Sales Manager Nordic, Jörgen Rönnqvist, tror att det blir ett spännande partnerskap:
”Det här är ett riktigt intressant område på marknaden. Vi har idag ett starkt fokus på att validera våra produkter för molnbaserade växelverkstationer i de nordiska länderna. Dstny är i en fas av snabb tillväxt och ger flexibilitet och lyhördhet för kundernas behov, vilket är en positiv sak ”.

För mer information, kontakta:
Joachim Brandt, CCO, +46 31 352 40 45, joachim.brandt@dstny.se
Dstny Business Communications AB

Om Dstny: Grundades 2017 som en sammanslagning av Solus Business Communications AB och Uno Telefoni. Sammangåendet möjliggjordes genom den nya ägaren SEB Private Equity och grundarna av Solus och Uno har återinvesterat i Dstny. Bolaget arbetar med molnbaserade kommunikationslösningar och kommer initialt att bilda den största operatörsoberoende integratören på den svenska marknaden. Förutom fortsatt expansion i Skandinavien ser bolaget även stora tillväxtmöjligheter främst på den europeiska marknaden.

Låt oss kontakta dig

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar eller ring till 08-120 100 00 för att prata med en rådgivare direkt.