https://www.dstny.se/app/uploads/frost_sullivan_radar_2021.jpg

Destiny erkänd som en ledande europeisk UCaaS-leverantör

Destiny meddelade idag att de har erkänts som en av de främsta ledarna inom tillväxt och innovation av Frost & Sullivan i UCaaS Frost Radar™-rapporten 2021.

Frost Radar är en branschanalys som granskar den europeiska marknaden för Hosted IP och UCaaS. I ett startfält med mer än 120 europeiska industrideltagare identifierade teamet av branschanalytiker 23 stycken tillväxt- och innovationsledare i rapporten.

“Destinys position på Frost & Sullivan Radar representerar skärningspunkten mellan stark tillväxt och fortsatt innovation. Intern teknikutveckling och M&A har positionerat leverantören för att leverera de möjligheter som företag söker för att omvandla sin verksamhet genom att digitalisera arbetsflöden och kundvård. Förmågan att leverera UCaaS som är integrerad i mobilen representerar en viktig differentiator och tillväxtkatalysator för Destiny, eftersom europeiska företag i allt högre grad kräver flexibiliteten att arbeta var som helst”, förklarade Elka Popova, forskningschef på Frost & Sullivan.

2021 Frost & Sullivan UCaaS Radar-rapport belyser flera viktiga styrkor för Destiny, inklusive:
• Egen plattform och teknologier som möjliggör branschledande UCaaS-tjänster.
• Den breda tjänsteportföljen baserad på flera strategiska förvärv.
• Den inbyggda mobila UCaaS-tjänsten som en av de viktigaste differentierande faktorerna.
• Den stora positioneringen och snabba tillväxten; organiskt och Wholesale Partners, samt med en ambitiös M&A-strategi.

En ledande paneuropeisk UCaaS-leverantör

Frost & Sullivan-rapporten lyfter fram Destinys fantastiska position att skala upp snabbt och vinna ytterligare marknadsandelar, som en av de ledande paneuropeiska UCaaS-leverantörerna. En mobile-first-strategi kan positionera Destiny som UCaaS-partnern för europeiska telekomoperatörer som vill bli mer agila och utnyttja sina 5G-nätverk för att få en konkurrensfördel på UCaaS-marknaden, enligt rapporten.

Förnyar användarupplevelsen

Chris Parker, CPIO på Destiny, tror att Destinys radarpositionering uppe till höger kommer att förbättras ännu mer när marknaden får uppleva arbetet från vårt dedikerade användarupplevelseteam. ”Vi vet att värdet av teknik bara skapas när en användares liv blir mer produktivt. Vi har gjort användarvänlighet till högsta prioritet i allt vi gör framåt. De applikationer för slutanvändarna och partnerverktyg vi utvecklar kommer att fortsätta att vitaliseras med ett obevekligt fokus på enkelhet.”

Klicka här för att få rapporten skickad till din e-post

Om Destiny

Dstny by Destiny är en del av Destiny Group. Destiny, ursprungligen belgisk, är en europeisk ledare och innovatör inom säker molnkommunikation baserat på dess kraftfulla och säkra mobile-first-produkter och UCaaS. Destiny ger över 2 miljoner företagsanvändare möjlighet att kommunicera, samarbeta och ge utmärkt kundservice. Företaget gör det möjligt för tjänsteleverantörer, kanalpartners och slutkunder samt tredjepartstjänster att frodas i deras molnbaserade ekosystem. Destiny, med huvudkontor i Bryssel, har 700 anställda i 7 europeiska länder och en förväntad årlig omsättning på nära 200 miljoner euro 2021.

 

Låt oss kontakta dig

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar eller ring till 08-120 100 00 för att prata med en rådgivare direkt.