Dstny förvärvar Flexfone

Den europeiska företagskommunikationsleverantören Dstny förvärvar Flexfone i Danmark för att skapa en av de ledande B2B UCaaS-leverantörerna på den danska marknaden.

Förvärvet av det danska och molnbaserade företaget Flexfone är väsentligt för Dstnys tillväxtstrategi som helhet och våra ambitioner att vara den främsta utmanaren inom affärskommunikation på alla europeiska marknader.

Bryssel, 30 mars 2023 – Dstny, en ledande europeisk företagskommunikationsleverantör, är glada över att tillkännage förvärvet av Flexfone A/S, en molnkommunikationsutmanare i Danmark som tillhandahåller Cloud PBX och VoIP-telefoni till B2B-kunder. Med sitt helt digitala tillvägagångssätt, lättanvända kommunikationssystem och ett väldistruberade nätverk av mer än 100 partners, är de både snabbväxande och mycket konkurrenskraftiga på den danska marknaden.

”Med tillägget av Flexfone till vår grupp förvärvar vi inte bara en betydande aktör på den danska marknaden utan också ett företag som delar Dstnys engagemang för flexibla, lättförståeliga och användarvänliga kommunikationssystem. Vi är glada över att välkomna exceptionell talang till vår grupp. Flexfones expertis i att förenkla, automatisera och skapa system som gör det enkelt för partners och kunder att engagera sig i, sticker ut på den danska marknaden”, säger Daan De Wever, VD för Dstny Group.

Flexfone utmärker sig som en innovativ och mycket erfaren operatör av telekommunikationstjänster genom ett nätverk av skickliga och dedikerade partners. Med 45 anställda och helautomatiserade processer för enkel skalbarhet är de väl positionerade för att leda den partnerdrivna Dstny-verksamheten i Danmark.

”Den pan-europeiska vision som Dstny representerar passar perfekt med Flexfones ambitioner, och genom att gå med i Dstny får vi tillgång till teknologier och möjligheter, vilket kommer att stärka vår position som innovationsledare på den danska
marknaden – nu och i framtiden”, säger Lars Aagaard, VD Flexfone.


För ytterligare information

Lars Aagaard
E-post: la@flexfone.dk

Kåre Jacobsen
E-post: kare.jacobsen@dstny.dk

Christian Hed – CMO, Dstny
E-post: christian.hed@dstny.com


Om Dstny
Dstny är en ledande leverantör av molnbaserade affärskommunikationslösningar. Med mer än 3 miljoner användare förenklar Dstny kommunikationen för företag, partners och tjänsteleverantörer med interaktiva verktyg som levereras som en tjänst i alla format, inklusive röst, video och chatt. Dstnys innovativa teknologi och starka lokala partnerskap har en mobil-först-design och enkel integrering som gör det möjligt att leverera exceptionella användarupplevelser. Dstny, med huvudkontor i Bryssel, har 1 000 anställda i 7 europeiska länder och en årlig omsättning på 250 miljoner euro.

Läs mer på www.dstny.com.

Om Flexfone
Flexfone grundades 2011 och är en dansk molnbaserad kommunikationsleverantör som levererar en Cloud PBX-plattform till över 50 000 användare.

Med en egenutvecklad plattform fokuserad på användarupplevelse, säljer Flexfone exklusivt sina produkter genom ett rikstäckande återförsäljarnätverk, vilket säkerställer starka lokala kundkopplingar. Företaget erbjuder en flexibel och okomplicerad prismodell, inklusive alla funktioner utan bindande kontrakt, vilket visar produktens förtroende. Flexfones 45 anställda har sin bas i Skanderborg och betjänar över 100 återförsäljare och 50 000 användare.

Läs mer på www.flexfone.dk.

Recent posts