https://www.dstny.se/app/uploads/dstny_tactful_ai.jpg

Dstny förvärvar Tactful AI för att accelerera sitt erbjudande med kundupplevelsen i fokus

Förvärvet tar Dstny till nästa nivå i kundengagemang, vilket gör det möjligt för företag att använda artificiell intelligens och data i sin kundupplevelse med minimal ansträngning.

Bryssel, 24 maj 2022 – Dstny, den europeiska ledaren inom affärskommunikation, tillkännagav förvärvet av Tactful AI, en teknologistart-up baserad i Storbritannien och Egypten, som tillhandahåller en banbrytande intelligent kundupplevelseplattform. Förvärvet utökar Dstnys produktportfölj och hjälper företag att förbättra kundernas engagemang över moderna digitala och traditionella röstkanaler.

”Med Tactful ombord stärker vi oss inte bara med nästa generations Customer Engagement-teknologi, vi lägger också till ett utmärkt team till vår grupp”, säger Daan De Wever, CEO Dstny Group.

När konkurrensen ökar måste företagen differentiera sig utifrån kundupplevelsen. Grundat av Mohamed Elmasry, Mohammad Hassan och Sherif Khairallah, är Tactfuls Unified Customer Experience Platform (UCX) en AI och datacentrerad lösning som ger affärsanvändare möjlighet att hantera, engagera och förstå kundresan över flera kontaktpunkter. Den innehåller ett komplett omnikanalerbjudande med digitalt kontaktcenter, flerspråkiga chatbots för samtal och konversationsanalys.

”Tactful och Dstny delar samma vision att föra samman anställda och kunder genom interaktiva kommunikationsverktyg. Vi tror båda att vi positivt kan påverka människors liv ännu bättre tillsammans. Genom att gå med i Dstny är vi glada över att påskynda vår go-to-market-strategi och ta med oss ännu mer värde för våra kunder,” Mohamed Elmasry, medgrundare och VD för Tactful AI.

Med utanför boxen, no-code AI-drivna automationsmotorn kan vilken organisation som helst använda AI och data i sin kundupplevelse med minimal ansträngning oavsett dess tekniska kapacitet.

”Vår M&A-strategi handlar om produkt- och intäktssynergier, inte kostnadssynergier som man ofta ser på andra håll. På det sättet växer vi snabbare som gemensamma företag, och våra kunder får tillgång till fler och bättre produkter mycket snabbare. Taktfull är en perfekt matchning på alla sätt, och vi är glada över att börja arbeta tillsammans”, säger Chris Parker, Dstny Group.

—————

För ytterligare information

Christian Hed – CMO Dstny
E-post: christian.hed@dstny.com
Tel: +46707187603

Om Dstny
Dstny är en ledande europeisk leverantör av molnbaserad affärskommunikation. Företaget strävar efter att förenkla vardagen för mer än 2,3 miljoner användare idag: de interaktiva verktygen i Business Communications levereras som en tjänst och för samman anställda och kunder i alla kommunikationsformat (röst, video, chatt och annat). Dstny-verktygen är inbyggda mobile first, lokalt anpassningsbara, lätta att använda och lätta att integrera, för företag, partners och tjänsteleverantörer. Genom att kombinera innovativ teknik med nära relationer med partners och tjänsteleverantörer, och med starka lokala team, kan Dstny leverera bästa möjliga användarupplevelse och göra de senaste applikationerna tillgängliga för företag över hela Europa. Dstny, med huvudkontor i Bryssel, har 800 anställda i 7 europeiska länder (Belgien, Nederländerna, Frankrike, Tyskland, Sverige, Danmark, Storbritannien) och en årlig omsättning på nästan 190 miljoner euro 2021.

Mer info: www.dstny.com

Om Tactful
Tactful är ett ledande och privat teknikföretag baserat i Storbritannien, med närvaro i EMEA. Tactful erbjuder omnikanal- och AI-driven programvara för kundupplevelser för att hjälpa företag att blomstra genom att möjliggöra ett meningsfullt och effektivt engagemang med sina kunder över kontaktpunkter. Tactful UCX är en heltäckande kundupplevelseplattform som innehåller alla teknologier och verktyg som företag behöver för att leverera den bästa kundupplevelsen, minska kostnaderna och öka kundlojalitet och försäljning.

Mer info: www.tactful.ai