https://www.dstny.se/app/uploads/press-release-bildlinkedin-e1685708152927.jpg

Dstny accelererar expansionsplaner med refinansiering

Pressmeddelande, Bryssel/Zaventem, måndag 5 juni 2023

Dstny accelererar expansionsplaner med refinansiering 

Dstny, en ledande leverantör av företagskommunikation i Europa, har refinansierat sina befintliga lån och säkrat ytterligare finansiering för expansion. Med stöd från private equity-bolaget och aktieägaren Seven2 stärker de sina finansiella resurser. Detta möjliggör för Dstny att befästa sin tekniska expertis och utöka sin närvaro över hela Europa.

– Dstny, en ledande leverantör av företagskommunikation i Europa, meddelar att de har refinansierat sina befintliga lån samtidigt som de säkrat motsvarande belopp för ytterligare expansion.

Det Paris-baserade private equity-företaget Seven2 (tidigare Apax Partners), som klev in som investerare i slutet av 2019, bekräftar sitt förtroende för företaget på nytt. Två ledande privata kreditfonder tillhandahåller finansieringen, vilket ger Dstny starka finansiella resurser för att fortsätta utvidga sin verksamhet.

Dstny Group har byggt upp ett starkt tekniskt ramverk och en unik teknisk utvecklingskapacitet under de senaste åren, vilket förvandlat företaget från ett telekomföretag till en bredare teknikutvecklare och leverantör. Dstnys ambition under de kommande åren är att förankra denna teknik på europeisk nivå och ytterligare stärka sin pan-europeiska närvaro.

–Vi är oerhört stolta att vi som ett ambitiöst och innovativt företag återigen har fått förtroendet från våra befintliga långivare, särskilt med tanke på de rådande marknadsförhållanden och räntekostnaderna. Att vi dessutom kunde säkra ytterligare finansiering utöver vår befintliga lånrefinansiering ger oss ett starkt uppsving för nya förvärv. Vi ser med stor entusiasm fram emot att fortsätta leverera på vår internationella tillväxt med hela Seven2-teamet och ytterligare stärka vår ledande position som en europeisk leverantör av molnbaserade affärskommunikationslösningar, säger Daan De Wever, medgrundare och VD för Dstny Group.För mer information, vänligen kontakta:
Christian Hed – CMO, Dstny Group

Email: christian.hed@dstny.com

Om Dstny
Dstny är en europeisk toppleverantör av molnbaserade affärskommunikationslösningar. Med över 3 miljoner användare förenklar Dstny kommunikationen för företag, partners och tjänsteleverantörer genom att erbjuda interaktiva verktyg som en tjänst i alla format, inklusive röst, video och chatt. Mobile-first design och sömlös integration, Dstnys state-of-the-art-teknik och robusta lokala partnerskap möjliggör leverans av exceptionella användarupplevelser. Dstny har sitt huvudkontor i Bryssel och sysselsätter cirka 1 000 personer i 7 europeiska länder och genererar cirka 250 miljoner euro i årliga intäkter.