https://www.dstny.se/app/uploads/1638286998365.jpeg

Dstny Sverige växer med nytt förvärv

Destiny Sweden AB (Dstny) har förvärvat en del av kundbasen för telefonitjänster i molnet av Lynes Technologies Sweden AB (Lynes). Avtalet återspeglar båda företagens ambition att satsa på utveckling inom sina molntjänsterbjudanden. För Dstny innebär det att fortsätta stärka sin position på den svenska marknaden samtidigt som kunderna välkomnas till en innovativ organisation som ständigt utvecklas.

Förvärvet innebär att kunderna stannar kvar i Dstnys växelplattform där de även fortsättningsvis kan nyttja den funktionalitet som används idag. Övergången innebär inte någon förändring för kunderna när det kommer till plattform, utan de kan istället känna sig trygga med att de får tillgång till hela Dstnys produktportfölj. Dstny är glada över att välkomna sina nya kunder till en växande och innovativ organisation som äger sin egen växellösning.

Dstny satsar främst på organisk tillväxt men utvärderar givetvis potentiella förvärv vid rätt tillfälle.

Dstny är en ledande europeisk leverantör av molnbaserade affärskommunikationslösningar. Med mer än 3 miljoner användare förenklar Dstny kommunikationen för företag, partners och tjänsteleverantörer med interaktiva verktyg som levereras som en tjänst i alla format, inklusive röst, video och chatt. Dstnys innovativa teknologi och starka lokala partnerskap har en mobil-först-design och enkel integrering som gör det möjligt att leverera exceptionella användarupplevelser. Dstny har sitt huvudkontor i Bryssel och har ca. 1000 anställda i 7 europeiska länder och en årlig omsättning på ca. 250 miljoner euro. Läs mer på www.dstny.se.