https://www.dstny.se/app/uploads/partik_mattias_xmas.jpg

Ett stort tack!

Tack!

Julen närmar sig och vi kan alla se fram emot lite ledighet för kvalitetstid med nära och kära även om julfirandet ser annorlunda ut mot de flesta år.  Vi kan blicka tillbaka på året som gott och konstatera att vi har mycket att vara stolta över. För ett år sedan pratade vi om att vi ville bli en av de ledande UCaaS aktörerna i Europa, nu pratar partners, konkurrenter och analytiker om oss som en av de ledande UCaaS företagen i Europa. Tack, det är ni som gjort det möjligt!

Efter flera år av stark tillväxt har mycket fokus legat på kommunikation och att effektivisera och tydliggöra ansvar och roller, och resultatet är mycket imponerande även om det finns mer att göra. Vi har sett massor av idéer och initiativ från er anställda som genomförts och resulterat i att vi som organisation har förutsättningar att fortsätta att växa de kommande åren. Vi är dock medvetna om att dessa förändringar under fortsatt tillväxt kortsiktigt medfört högre arbetsbelastning för er alla. Tvekan inte att höra av er till oss med feedback eller om ni behöver stöd. Det är ni som gör oss till ett bolag att vara stolta över!

Året har varit utmanande på många sätt och det är därför kul och imponerande att se att vi ändå lyckas hålla igång försäljning, tillväxt och att vi löpande jobbat med lönsamhet på ett mycket bra sätt. Många har jobbat hårt för att nå resultat och det är genom tillväxt, lönsamhet och gott kassaflöde vi kan investera i framtid och innovation. Tack för det! Driving the future of Business Communications kommer vara avgörande för att prestera och vara relevant framåt.

Vi önskar er en riktigt god jul och ett gott nytt år där vi kan återgå till ett mer vanligt liv igen.

/Patrik & Mattias

Låt oss kontakta dig

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar eller ring till 08-120 100 00 för att prata med en rådgivare direkt.