https://www.dstny.se/app/uploads/iljas-e1589197765906.jpg

Vår OPEN MIND:ER Iljas Jajji Tiagoun

Namn: Iljas Jajji Tiagoun
Smeknamn: Ille
Avdelning: Wholesale
Roll: Technical Wholesale Manager

4 snabba

 1. Matlåda eller lunch ute? Lunch ute.
 2. BMW eller Mercedes? Merca! ”Män med hjärna kör bilar med stjärna”.
 3. Ryssland eller Syrien? Det är som att välja mellan mamma eller pappa. Går inte att välja, jag har påbrå från båda länderna och jag har tagit det bästa från båda världarna.
 4. Bingolotto eller vem vill bli miljonär?  Bingolotto! En gång per år… Uppesittarkvällen…

Rollen och Dstny

 1. Vad gör du i din roll? Jag är teknisk kontoansvarig för våra svenska wholesale partners. Min roll går ut på att förvalta relationerna med våra svenska Wholesale partners, utbilda och stötta dem i våra produkter och tjänster,  hjälpa dem med de olika tekniska utmaningarna som dyker upp. Då det tekniska är så brett område behöver jag samarbeta med mina grymma kollegor som är experter på de olika områdena som support/drift/utveckling och tillsammans hitta lösningarna åt våra partners. Man skulle kunna summera det med att jag är den tekniska spindeln i nätet.    
 2. Varför började du jobba på Dstny? Jag blev headhunted av Dstny när jag jobbade hos ett externt support företag som hade hand om Dstnys Support/Leverans.  Jag tog den möjligheten, och är otroligt glad att jag tog det beslutet. Det är ett av de bästa besluten i mitt liv. Kvitto på det är att jag fortfarande jobbar kvar, jag började 2010.
 3. Vad är det sjukaste du varit med om på jobbet? Gäller det även utanför arbetstid?
 4. Vad ser du mest fram emot till sommaren? Att bli farsa i augusti.
 5. Vad driver dig mest i arbetsdagen? Att hjälpa mina partners med deras utmaningar, bygga goda relationer med dem samt personlig utveckling.
 6. Favoritkollega? Vi är alla en stor familj, men om jag måste välja så Olle Rubarth som precis bytt tjänst från sälj till oss på Wholesale. Han är en klippa och vi kompletterar varandra perfekt.  Tillsammans har vi två hand om våra svenska partners. 
 7. Tips till nya på Dstny? Var en Challenger!  Våga ta för dig och var inte rädd att göra fel.