Vår OPEN MIND:ER Klara Persson

Klara Persson är vårt senaste tillskott i vårt grymma supportteam. Som en riktig äventyrsälskare med massa resande i bagaget så passar hon otroligt bra in hos Dstny där ”varje dag är ett nytt äventyr”. Klara har lång erfarenhet inom kundservice och i sin roll som Supporttekniker hos oss, erbjuder hon bästa möjliga service för att lösa kunders problem. Läs mer om vem Klara är, om hon föredrar Teams eller Slack och hur det är att vara ny på Dstny.

Namn: Klara Persson
Smeknamn: ”Klara, Färdiga, Gå” har jag absolut fått höra – den är ju ganska given. Annars har jag nog inte något smeknamn på kontoret, privat säger nästan bara min mamma Klara.
Avdelning: Slutkundssupport
Roll: Supporttekniker

4 snabba

 1. Iphone eller Android? Iphone.
 2. Solsemester eller äventyrsresa? Man måste få göra båda när man är från typ världens mörkaste land, så – rida på stranden? Sola och hitta på aktiviteter.
 3. Teams eller slack? Slack.
 4. Smoothie eller milkshake? Smoothie.

Rollen och Dstny

 1. Vad gör du i din roll? Försöker erbjuda bästa möjliga service och lösa det kunder efterfrågar.
 2. Hur ser din arbetsdag ut? Ingen dag har varit den andra lik, speciellt såhär i början har det varit utbildningar, genomgångar med alla olika avdelningar, bara sätta sig in i alla system, lösa tickets och såklart svara på samtal direkt från kund – så ingen lugn stund!
 3. Varför började du jobba på Dstny? Jag tyckte att det verkade vara ett superroligt bolag där det händer mycket. Vilket också visade sig stämma, vi växer ju hela tiden! Jag tycker också att det är högt i tak och gillar den öppna attityden som tillkommer med att vi är ett Challenger-bolag.
 4. Hur såg din introduktionsdag ut? Eftersom Corona härjar loss hade jag inte fått se hela kontoret innan jag började, så den personen som råkade vara vid entrén fick gå med mig till supporten. Där väntade jättefina blommor, jag blev utbjuden på lunch med lite kollegor och datorn var på plats med alla skärmar osv, så det var ganska direkt att komma igång med jobbet.
 5. Vad tycker du är det bästa med jobbet än så länge? Att det nästan alltid är något nytt, jag lär mig saker hela tiden, det är kul när det händer grejer.
 6. Vilka utmaningar har du upplevt än så länge? Vilket också är den största utmaningen såklart, varje gång jag tar emot ett samtal så ber kunderna om något annat än den tidigare.
 7. Vad ser du mest fram emot i vår? Helt ärligt – att det blir ljusare och varmare. Får jag önska mig vad jag vill så vill jag gärna att man får dansa på Trädgården också, haha. Men också såklart att bli vassare i min roll så att jag kan prestera bättre och tillföra mycket till supporten och våra kunder.
 8. Vad driver dig mest i arbetsdagen? Att lära mig så mycket som möjligt för att kunna erbjuda bra service. Jag har nästan alltid jobbat inom service eftersom det är så kul med människor.
 9. Favoritkollega? Men snälla, kan inte välja eeeen! Alla i supporten har fått vara offer för mina 1000 frågor om dagen och aldrig någonsin har någon inte velat hjälpa till. De ställer motfrågor när det behövs för att jag ska lära mig och inga sura miner! Råkade avsluta några nummer senast igår och INGA PROBLEM – vi löser tillsammans. Jag har ju inte fått träffa alla på de andra avdelningarna men de som har varit på kontoret har också alltid hjälpt till om det är något jag undrar över. Jag gillar att alla pratar med alla, oavsett titel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Låt oss kontakta dig

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar eller ring till 08-120 100 00 för att prata med en rådgivare direkt.