https://www.dstny.se/app/uploads/co2-neutral_website_web.jpg

Dstny.se – en klimatkompenserad hemsida

Gillar du att göra miljömedvetna val? Då kanske det gör dig glad att veta att du, just nu, surfar på en CO2-neutral hemsida.

Vi på Dstny förstår vikten av att företag drar sitt strå till stacken när det kommer till vår miljö. Även om man som privatperson kan göra mycket för att bidra så behöver företagare förstå deras ansvar i att driva miljöarbetet framåt.

På Dstny har vi alltid jobbat för att vara mer miljövänliga som bolag. Det har innefattat ganska självklara saker så som att stänga av våra datorer när vi går hem för dagen, källsortera papper och plast och att inte skriva ut saker i onödan. Många små saker kan i slutändan göra ganska stor skillnad.

Utöver det så har vi även lagt mycket fokus på att minska resandet i arbetet. Eftersom vi är ett bolag med kontor i Stockholm, Göteborg och Rotterdam så faller det sig naturligt att resor behövs göras bland anställda. Men med smartare samarbetsverktyg, så som MiTeam och MS Teams, så blir det lättare att hålla smidiga möten på distans, något som har gjort att vi har kunnat spara mycket, både när det kommer till tid och miljön. Och när vi måste resa så väljer vi främst de alternativ som har minst klimatpåverkan.

En CO2-neutral hemsida

Det senaste steget vi på Dstny har tagit i vår miljöresa är att vi har valt att klimatkompensera vår hemsida. Hemsidor kräver energi, dels när det kommer de servrar som upprätthåller hemsidan, dels när det kommer till de datorer och smarta enheter som sedan visar upp hemsidan. Detta är energi som Dstny, tillsammans med organisationen CO2 Neutral, kompenserar för via CO2-reducerande projekt. Dessa projekt är godkända av Gold Standard, ursprungligen startad av Världsnaturfonden WWF. Detta kan vara projekt så som att bygga energianläggningar för förnybar energi eller arbete inom att bevara viktig regnskog.

Vi på Dstny är stolta att ha tagit ännu ett steg i att bidra till vår miljö och jobbar vidare på att hitta nya steg för att främja vår planet.

Låt oss kontakta dig

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar eller ring till 08-120 100 00 för att prata med en rådgivare direkt.