https://www.dstny.se/app/uploads/teams-2.jpg

Microsoft Teams – En ny tappning av vår integration i Tyskland

För att möta kunders och företags förändrade behov arbetar vi som CPaaS-leverantör och använder öppna API:er för att bädda in kommunikation i dagliga applikationer. Detta agerar som en helhetslösning där företag slipper bygga egna integrationer såväl som arbeta mellan olika applikationer. Med detta i åtanke lanserade vi nyligen den senaste uppdatering av vår integrationen med Microsoft Teams. Även om det var möjligt att ringa med Teams saknades fortfarande mer komplexa funktioner och operatörsintegrationer för att förbättra slutanvändarens funktionalitet. Detta berodde främst på Teams egen brist på mobilintegration och växelfunktioner som vi är vana vid idag. Dstnys integration hjälpte till att möta efterfrågan med ett förstärkt samarbetsverktyg. Den första versionen fokuserade på funktionalitet bakom kulisserna, men den senaste versionen tog det till nästa nivå genom att förvandla Teams-gränssnittet till ditt huvudkommunikationsverktyg. Detta gjordes med ökad funktionalitet så att användare inte behöver pendla mellan olika gränssnitt.

Den nya uppdateringen av Microsoft Teams inkluderar;

  1. Samtals-ID – Detta tillåter användaren att bestämma vilket nummer som ska visas när de ringer ut och tar emot samtal.
  2. Skicka SMS – Den nya versionen inkluderar en SMS-funktion direkt från gränssnittet.
  3. Hantera svarsgrupper – Nu kan du även logga in och ut ur svarsgrupper i gränssnittet samt se inloggade agenter direkt i Teams.
  4. Röstbrevlåda – Vi har även lagt till möjlighet att lyssna på, ladda ner, och radera röstmeddelanden direkt i Teams.
  5. Hänvisning – Nu kan du även länka din status från Teams till växeln. Om du exempelvis ändrar din status till upptagen, kommer detta nu att även synas i växeln.

Vad är rätt samarbetslösning för företag på den tyska marknaden?

För att vara ärlig finns det inget enkelt svar på det, men det vi vet är att molnbaserade samarbetsverktyg kommer att användas mer och mer i dessa tider av arbete hemifrån och decentralisering. Olika typer av lösningar har framträtt i Tyskland som en viktig tillgång för att göra det möjligt för företag att fungera under förändrade omständigheter och behov av mer avlägset arbete. Detta inkluderar vår senaste uppdatering av Microsoft Teams, som ökar fjärrarbetare med samma kraftfulla och avancerade växelfunktionalitet i ett gränssnitt som de skulle ha på kontoret. Detta hjälper inte bara att förstärka distansarbetare, utan kommer med en rad fördelar, inklusive enkel migrering, skalbarhet och framför allt rörlighet.

Vill du veta mer om Microsoft Teams? Klicka på knappen nedan för att läsa mer!

 

Låt oss kontakta dig

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar eller ring till 08-120 100 00 för att prata med en rådgivare direkt.