Nu har Dstny utökad trafikstyrning i utlandet

Vi är stolta att kunna berätta att sedan tisdagen den 13/11 så har vi på Dstny trafikstyrning, även kallat MEX, på inkommande samtal till ditt mobilnummer när du befinner dig i utlandet.

Detta innebär att om du blir uppringd när du befinner dig utomlands kan dina kollegor se din linjestatus, oavsett om de ringer mot ditt fast- eller mobilnummer. Din röstbrevlåda i växeln blir fullt fungerande i alla scenarion och inkommande samtal kommer alltid ta hänsyn till din linjestatus.

Utan MEX hade samtalet styrts till utlandet direkt, utan att gå via Dstnys växel. All funktionalitet som du vant dig vid att ha i Sverige hade därför gått förlorad. Men i och med vår nya trafikstyrning behåller du alltså dina växelfunktioner även när du är ute och reser.

Vill du veta mer om trafikstyrning/MEX och vad det innebär för dina växelfunktioner så är du varmt välkommen att kontakta oss på Dstny.

Tel: 010-410 50 00

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Låt oss kontakta dig

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar eller ring till 08-120 100 00 för att prata med en rådgivare direkt.