https://www.dstny.se/app/uploads/fotboll-e1588601273676.jpg

Ska du till fotbolls-VM i Ryssland – tänk på din roaming

In med bollen i mål!

Världsmästerskapet i fotboll närmar sig med stormsteg. Den 14e juni går folkfesten av stapeln i Ryssland och fortsätter sedan fram till den 15e juli. Sverige spelar sin första match den 18e juni mot Sydkorea.

Många kommer nöja sig med att njuta av spänningen och heja fram Sverige från TV-sofforna eller sportbarerna. Men många har även fått tag på de dyrbara biljetterna för att få uppleva det hela på plats och ansluta sig till den gula väggen. Helt underbart!

För er lyckliga som förvärvat dessa biljetter vill vi på Dstny bara höja ett litet varningens finger när det gäller roaming med din mobil. Vi har börjat bli vana vid ”roam like at home” vilket kan leda till att vi kan bli övermodiga när det kommer till att plocka fram telefonen när vi är utomlands.

Dyr roaming i Ryssland

Tyvärr innefattas inte Ryssland av ”roam like at home” och är man inte försiktig kan prislappen dra iväg rejält. Här ser du våra priser för roaming i utlandet.

Aktivera dagspass

Vi erbjuder datatrafik till fast pris som du kan aktivera när du åker utomlands. Kontakta support@dstny.se för att aktivera denna tjänst innan du reser. För 149 kr får du 200 MB som är giltiga i ett dygn. För 200 MB kan du exempelvis lyssna på musik i ca 3,5 timmar.

Oavsett om du väljer att aktivera en extratjänst eller inte så råder vi dig att vara lite extra försiktig när du surfar i Ryssland. Passa på att njuta av upplevelsen live och låt telefonen ligga kvar i fickan så stöter du inte på några oväntat höga fakturor när du kommer hem igen.

Heja Sverige!