https://www.dstny.se/app/uploads/beard-2610267-e1588591964301.jpg

Därför kan du spara både tid och pengar på distansmöten

Har du någon gång känt att kalendern är på tok för full med inbokade möten att du behövt skjuta på, eller till och med avboka, vissa andra aktiviteter?

Telefonkonferens är ett av många verktyg att använda vid distansmöten. Att denna typ av tjänst medför en mängd fördelar talar nästan för sig självt, men vi vill ändå upplysa er om några självklara sådana:

  • Telefonkonferens sparar in restid och effektiviserar på så sätt arbetsflödet inom organisationen
  • Telefonkonferens sparar in resekostnader
  • Telefonkonferens bidrar givetvis i nästa led till en bättre miljö

Med telefonkonferens kan alltså du på ett effektivt och miljövänligt sätt spara tiden du annars behövt lägga ner på restiden till och från mötet, till att istället hinna med flera möten eller andra arbetsuppgifter du annars inte hunnit med.

Men för att ett distansmöte, som i det här exemplet sker via telefon, ska fungera krävs också rätt teknik för att ni ska ha rätt förutsättningar från start. Minst lika viktigt som det är att tekniken ska fungera är också kravet på att de som ska använda tjänsten får utbildning i hur den faktiskt fungerar.

Därför har vi på Dstny gjort det väldigt enkelt att både komma igång med, använda och bjuda in till telefonkonferens för alla oavsett om förkunskap finns eller ej. Med Dstny Telefonkonferens bjuder ni enkelt in interna och externa deltagare med bara några knapptryck i vår mobila växel, softphone eller via webben. Dessutom är tjänsten väldigt kostnadseffektiv då interna telefonkonferenser är helt kostnadsfria.

Läs mer om hur ni kan boka konferenser snabbt, snyggt och enkelt med hjälp av Dstny Telefonkonferens!