https://www.dstny.se/app/uploads/jul_ohde-e1588603351913.jpg

Tack för 2019!

Nu, när året börjar gå mot sitt slut, vill vi på Dstny passa på att tacka alla kunder, samarbetspartners och leverantörer för ett fantastiskt år!

Vilket år det har varit! Ett år fyllt med spännande uppdrag, nya utmaningar och häftiga innovationer. 2019 har varit fullspäckad med både nya produktlanseringar och förbättringar av befintliga tjänster och system. De som vi är extra stolta över är vår integration med Microsoft Teams, vår nya samtalsinspelningstjänst samt den nya avancerade telefonistfunktionen i vår Softphone. Kronan på verket i år har också varit lanseringen av vår self-service portal MyDstny. MyDstny har tagits emot med öppna armar och mycket krut läggs från vår sida på att ständigt förbättra med ny innovation varje månad.

2019 har också varit ett år av tillväxt. Under året har Dstny växt med över 40.000 nya användare. Ett stort tack för att ni växer tillsammans med oss! Expansionen fortsätter också utanför våra hemmamarknader i Sverige och Holland. Nu har vi slutkunder i mer än 20 länder, och vi fortsätter att växa i Europa tillsammans med våra fantastiska Wholesale- partners. Nya marknader som tillkommit under 2019 är Tyskland och UK.

Nu blickar vi fram mot 2020 med förväntningar om ett minst lika bra år! Återigen, ett stort tack för ett fantastiskt 2019!

Från oss alla, till er alla, en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Mattias Ohde
VD

Låt oss kontakta dig

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar eller ring till 08-120 100 00 för att prata med en rådgivare direkt.