https://www.dstny.se/app/uploads/teams-telephony_microsoft.jpg

Teams Telefonitjänster – för både stora och små företag

Att Teams har telefoni-licenser är sedan gammalt men många har fortfarande uppfattningen om att Teams telefonitjänst enbart är för stora företag med saftiga budgetar.

Teams Telefonitjänster för SMB

Så är självklart inte fallet. Redan på våren, 2020, släppte Microsoft den glada nyheten om att de skulle göra sina telefonitjänster tillgängliga för SMB-marknaden (small medium business).

Tidigare har de större företagslicenserna krävts för att använda telefonitillägget men idag fungerar även flertalet av de mindre licenspaketeringarna med samtalsfunktionen.

År 2020 var året då distansarbetet sköt i höjden och behovet av denna typ av tjänst blev gigantisk. Eftersom Microsoft valde att inkludera fler licenser med telefonitillägget kunde därmed även mindre och medelstora företag investera i de verktyg som krävdes för att hålla produktiviteten uppe, oavsett var man jobbar.

Möjliggör för bättre integrationer för både små och stora företag

Saker blir lättare när man kan ha allt på samma plats. Så resonerade vi på Dstny när vi skapade vår integration med Teams. En integration som, i det första steget, släpptes som en basintegration för att få in växelfunktionalitet i samarbetsverktyget och som sedan har uppgraderats för att bygga ut mer funktionalitet och ett användarvänligt gränssnitt.

Med vår integration, Teams Telephony, får du alltså in funktionalitet från företagsväxeln, direkt in i Teams.

För att detta ska fungera så behövs en företagslicens som har telefonifunktionalitet. Att fler licenser innefattar denna funktionalitet öppnar upp möjligheter för både små och medelstora företag att integrera sin telefoni med Microsoft Teams. Något som i sin tur möjliggör effektivisering kring samarbete på distans.

Någon av följande Microsoft-licenser krävs för att integrationen ska fungera:

  • Office 365 Business Basic
  • Office 365 Business Standard
  • Microsoft 365 Business Premium
  • Office 365 E1
  • Office 365 E3
  • Office 365 F1
  • Microsoft 365 A1
  • Microsoft 365 A3
  • Microsoft 365 E3

Är du nyfiken på hur vår integration kan hjälpa just ditt företag? Läs mer om vår integration med Teams här:

Låt oss kontakta dig

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar eller ring till 08-120 100 00 för att prata med en rådgivare direkt.