https://www.dstny.se/app/uploads/wholesale.jpg

Vad innebär Dstnys Wholesale-koncept

Under de senaste åren har vi på Dstny arbetat hårt för att förbättra och stärka vårt wholesale-koncept, ett jobb vi är mycket stolta över. Men vad innebär det att vara en wholesale-partner till Dstny? Här har jag skrivit en kort introduktion till hur vårt erbjudande ser ut.

Dstnys arv

Dstny har funnits sedan 2006 och var bland de första på marknaden med en oberoende molnbaserad företagsväxel. Sedan dess har vi vuxit snabbt och nu har vi slutanvändare i mer än 15 länder.

Hur ser en typisk wholesale-partner ut?

Vår typiska wholesale-partner är vanligtvis en mobiloperatör, en tjänsteleverantör eller ett företag som arbetar med integrationer. I de flesta fall har våra partners en befintlig kundbas och använder partnerskapet med oss ​​för att förbättra deras befintliga portfölj eller för att flytta sina traditionella växelanvändare till molnet.

Vad erbjuder vi?

Vårt telefonisystem är 100% molnbaserat. Naturligtvis har vi den grundläggande funktionaliteten när det gäller samtal, meddelanden, linjestatus och så vidare. Vår produkt fungerar på alla enheter, mobiltelefoner, softphones, IP-telefoner. Och ja, vi arbetar också med fast telefoni. Systemet fungerar på alla stora plattformar, iOS, Android, Windows och Mac.

Men vi erbjuder också en bred portfölj när det gäller tillägg och integrationer.

Vissa produkter bygger vi själva när vi ser behov av det och det inte finns någon lösning på marknaden. Vår tjänst Who’s Calling är ett exempel på det. Tjänsten jämför telefonnummer med dina kunders CRM-system innan samtalet besvaras. Så när agenterna svarar har de redan viktig information om den uppringande kunden framför sig.

Men vi är ödmjuka inför kunskapen om att man inte kan vara bäst på allt. Så om det redan finns en befintlig lösning på ett problem på marknaden försöker vi integrera med den lösningen istället. Idag har vi många viktiga integrationer på plats, till exempel ärendehanteringssystem som Zendesk eller samarbetsverktyg som MS Teams och Slack.

Self Service och fakturering

Self service är något som idag blir allt viktigare för att hålla kunderna nöjda. Det är därför vi har byggt en egen Self-service-portal för att tillgodose slutanvändarens behov. Här kan admin-användare lägga till prenumerationer, ställa in ACD-grupper, se PIN-koder, skicka konfigurationstexter, se dataanvändning och mycket mer. Om du har en faktureringsplattform kan du naturligtvis använda den, annars kan vi hjälpa dig med det också.

Använd det varumärke du föredrar

Vi erbjuder ett white label-koncept, du väljer det varumärke du vill använda. Vi kan ändra brandingen på allt från vår Softphone, mobilapp, tilläggstjänsterna vi erbjuder och även vår self-service-portal.

Varför ska du välja Dstny?

När du samarbetar med Dstny får du en komplett produkt, redo att säljas. Vår kraftfulla företagsväxel har bevisat sig, om och om igen. Vår Time to Market-modell garanterar en kontrollerad och effektiv leverans. Här kan vi ge solida riktlinjer och råd kring allt från prissättning, förpackning, försäljningsstrategier, varumärke och så vidare. Med Dstny kan du vara igång inom 6 månader, om du vill.

Vi ger våra partners kontinuerliga uppdateringar, support och utbildning. Som wholesale-partner kommer du att hantera first line-support, men vi är alltid där, redo att hjälpa dig vid behov.

Vill du veta mer om vårt wholesale-koncept? Skicka bara ett mejl till wholesale@dstny.se så bokar vi en tid för ett samtal.

Du kan också läsa mer om vårt koncept här.

Låt oss kontakta dig

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar eller ring till 08-120 100 00 för att prata med en rådgivare direkt.