Vår OPEN MIND:ER Daniel Ljungdell

 1. Namn: Daniel Ljungdell
 2. Smeknamn: Dano aka Kapten Dano eller Big guns
 3. Avdelning: Wholesale
 4. Roll: Technical Wholesale Manager

4 snabba

 1. Favorittatuering? Styckningsschemat för Gris på insidan av biceps
 2. Mjukisbyxor eller kostym? Denim annars mjukisbyxa
 3. Skägg eller mustach? With great moustache comes great responsibilities. Det och en “Canadian Tuxedo”. Jeans on jeans on jeans, byxa, skjorta och jacka, kännetecknar en riktig mans uniform. Bärs av män som springer mot brinnande byggnader, medan andra springer ut.
 4. Rock eller country? Varierar, men just nu mest Country

Rollen och Dstny

 1. Vad gör du i din roll? Jag jobbar mest med onboarding av nya partner och som teknisk projektledare i produkt och migreringsprojekt. Jag fokuserar nästan uteslutande på vår utländska marknad.
 2. Varför började du jobba på Dstny? Jag började på Solus en gång i tiden. Jag tyckte bolaget såg spännande ut och jag ville hitta ett bolag i utveckling. Det visade sig passa som handen i handsken.
 3. Vad är det sjukaste du varit med om på jobbet? Det var i en tidigare anställning på en operatör. För en herrans massa år sen. Jag satt och förklarade AXE tjänster för en kund på ett kvällsskift. Jag vandrar ut med blicken genom fönstret och blir ofrivilligt vittne till en prostataundersökning hos den nyöppnade läkarmottagningen över gården. De hade glömt dra för gardinerna. Jag kom av mig lite bland stjärnor och fyrkanter, kan man säga.
 4. Vad ser du mest fram emot till hösten? Vi lanseringar på bred front på gång i utlandet. Vilket är jättespännande. Jag håller även på att planera ett partner-event för tekniker. Det ska bli väldigt kul att köra det.
 5. Vad driver dig mest i arbetsdagen? Kontakten med de partners jag jobbar med. Man kommer väldigt nära varandra och blir en del i deras utveckling. Det är väldigt inspirerande.
 6. Favoritkollega? Kaffemaskinen. Den piggar upp mig varje gång. Nu går den även på Tre-fas vilket är en egenskap jag värderar väldigt högt.
 7. Tips till nya på Dstny? Vi har väldigt högt till tak och skämtar mycket. Se till att ha skinn på näsan så kommer du passa in galant.