https://www.dstny.se/app/uploads/kirsten-spence-original-e1643281622603.jpg

Vår OPEN MIND:ER Kirsten Spence

Kirsten Spence arbetar i vårt fantastiska produkt- och mjukvaruutvecklingsteam på Dstnys kontor i Rotterdam. Ursprungligen från Kanada, flyttade hon till Nederländerna för att ta nästa steg i sin karriär. Hennes roll går ut på att leda effektivt samarbete inom sitt team för att säkerställa framgångsrik produktutveckling och leverans. Ett av dessa projekt är Paris, där hon hjälpt till att leda utveckling mot interna och externa intressenter. Kirsten är en musikälskare och lyssnar på alla möjliga sorter, men speciellt band som Pink Floyd, The Smiths och The Beach Boys. Hon har också ett nyfiket intresse för rymden, planeter och det okända. Hon älskar att resa, och har tillbringat de senaste 6 åren på att resa för att uppleva nya länder och kulturer. Liksom många av oss på Dstny älskar hon också golf och tycker om att spendera helger med att spela med vänner och njuta av naturen.

Namn: Kirsten Spence
Smeknamn: Kirst
Avdelning: Produkt- & Mjukvaruutveckling
Roll: Team Lead

4 Snabba

Agil eller vattenfall? Agil
Slack eller Teams? Teams
Kontorshund eller kontorskatt? Kontorskatt 🙂
Datainformerad eller datadriven? Datainformerad

Rollen och Dstny

Vad gör du i din roll? Som Team Lead för produktutvecklingsteamet på Dstnys kontor i Rotterdam, hjälper jag vårt team att samarbeta med interna och externa intressenter för att säkerställa en smidig utveckling och leverans av nya UCC-produkter och tjänster till marknaden. Tillsammans med T-Mobile hjälper jag till att skapa produkt-roadmap och koordinera med Dstnys IT sprint- och lanseringsplan. Jag fokuserar även på att se till att teamet har vad de behöver för att nå gemensamma mål och hanterar förhinder om de uppkommer.

Hur jobbar ert team för att nå gemensamma mål? Vår team använder agil metodik för att skapa struktur i vårt samarbete och bygga processer. Agilt flöde tillåter oss att jobba mer flexibelt i avseende för vårt samarbete och planering genom att hjälpa oss anpassa oss snabbt vid förändringar eller högprioriterade fall. Vårt team jobbar nära T-Mobiles produktteam och våra lansering- och sprint-cyklar synkas med varandra. Det hjälper oss att verkligen jobba tillsammans med T-Mobile som ett team och hjälper oss även att skapa en gemensam förståelse av våra mål.

Vilka fördelar och motgångar ser du med agil projektmetodik? Agilt flöde ger oss fördelar i relation till att skapa bättre förståelse av projektets omfattning genom att dela upp det i mindre segment. Det ger oss mer flexibilitet och anpassningsbarhet i planering och hjälper oss reagera snabbt gentememot användares behov. Det är även utmaningen tror jag. För att vara flexibel, måste du komma på kreativa och effektiva lösningar på problem.

Vilka fördelar och utmaningar ser du i att jobba med ett projekt som Paris?

Fördelar: Paris har mycket fördelar för både partners och kunder. Fördelen för oss är att vi får assistera i att skapa en bättre partnerupplevelse genom att förse dem med de bästa verktygen som krävs för att uppnå sina mål. Det är spännande att se den kontinuerliga utvecklingen och se effekten dessa förbättringar har på användares erfarenhet.

Utmaningar: Den största utmaningen är hur snabbt innovation rör sig idag. Vårt team måste alltid vara redo och flexibla att anpassa oss när planering eller behov förändras. Dock ger takten på digitalisering oss flera nya möjligheter att vara innovativa med nya lösningar för att successivt förbättra användarupplevelsen.

Vart ser du Paris om 5 år? Jag ser Paris som ”go-to-verktyget” för våra partners och deras vardagliga aktiviteter och support. Paris är en universell portal för partners alla olika behov, vare sig det gäller aktivera användare, produkter eller hitta dokumentation. Paris kommer bli en riktig digital kollega som automatiserar företagsprocesser och erbjuder 24/7 support för att stärka våra partners.

Vad motiverar dig på jobbet? Att lära mig och bygga nya saker. På Dstny är innovationstakten hög, det håller mig alltid sysselsatt och gör allting spännande. Jag får också mycket motivation av att samarbeta med mitt team och nå gemensamma mål.

Vilka utmaningar har du upplevt i din roll? Den största utmaningen tror jag var början av covid-19 då alla gick igenom förändringen att börja jobba hemifrån. Att vänja sig vid ett nytt sätt att jobba var definitivt en utmaning. Vi fick alla snabbt anpassa oss från att vara med varandra på kontoret och samarbeta, till att samarbeta online. Jag är dock väldigt tacksam för de verktyg vi har idag som hjälpt oss behålla ett så bra samarbete och kommunikation.

Vad är ditt bästa minne från Dstny under 2021? Mitt bästa minne är definitivt en kvartalsuppdatering vi hade förra året där vi fick ses som grupp igen för första gången på länge och njuta av dagen tillsammans.

Varför började du jobba på Dstny? Jag letade efter en ny utmaning! Jag ville bli en del av ett företag med hög innovationstakt och en plats där jag kunde bryta mig ur min komfortzon för att lära mig nya saker. När jag kom i kontakt med Dstny var det enkelt, ett företag med fantastisk kultur och en passion för innovation. Det var precis det jag letade efter och det är det fortfarande idag.

Vad är det sjukaste du varit med om på Dstny? Definitivt att bli en del av Destiny group! Jag är väldigt spänd på att se vad vi kan åstadkomma tillsammans som grupp och ännu mer peppad på nya innovationsmöjligheter som följer med!

Vad ser du fram emot i vår? Att ses igenom som grupp när covid-restriktionerna har lättats på.

Vem är din favoritkollega? Jag älskar alla mina kollegor. ???? Det är nästan omöjligt att välja ur en sån fantastisk grupp människor.

Vad är ditt bästa tips till nya på Dstny? Ställ så många frågor du bara kan. Och var  inte rädd för att tänka utanför boxen.

När du kommer hem från jobbet, vad gör du? Jag hänger definitivt med mina katter. ???? Om vädret tillåter, tar jag gärna en promenad på stranden eller spelar golf med mina vänner.

Låt oss kontakta dig

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar eller ring till 08-120 100 00 för att prata med en rådgivare direkt.