https://www.dstny.se/app/uploads/lovisa-grindelius-e1588604177910.jpg

Vår OPEN MIND:ER Lovisa Grindelius

 1. Namn: Lovisa Grindelius
 2. Smeknamn: Lojsan
 3. Avdelning: Accounting assistant & Office Manager
 4. Roll: Manager och arbetsmiljöombud

4 snabba

 1. Fiskpinnar eller köttbullar? Köttbullar
 2. Hermés eller Louis Vuitton? Både och!
 3. Mobilappen eller softphone? Mobilappen
 4. Lunchlåda eller lunch ute? Blandat

Rollen och Dstny

 1. Vad gör du i din roll? I min roll som Accounting Assistant så sköter jag leverantörsreskontran, betalningar, ser över likviditet, löpande bokföring, en del redovisning och avstämningar samt har hand om avtal och attestsystem. Lite olika delar inom ekonomi och administration helt enkelt – Då trivs jag som bäst. I min roll som Office Manager är det på mitt ansvar att den löpande driften av kontoret rullar på som det ska. Jag sköter inköp samt upphandlar avtal med våra leverantörer. Samverkar med HR inför att nyanställda börjar samt med VD när det ska ske större kontorsmöten samt kick-offer. Jag har ett övergripande ansvar över miljön och miljöarbetet på kontoret samt att hålla alla medarbetare informerade om saker som händer. Det är ett självständigt arbete där det ofta händer mycket. Jag får ta tag i en hel del olika saker och arbeta både proaktivt och framförallt effektivt – I love it.
 2. Varför började du på Dstny? Oj! Jag har varit med ända sedan Teledesign tiden. Säljbolaget som fanns innan Uno Telefoni. Min tjänst då var säljstöd och administration. Det var en väldigt rolig och givande tid, jag var med ute på kundmöten och skötte mycket administration kring affärer åt säljare. Jag har porterat många nummer i mina dar samt reggat mobilabonnemang. Minns inte när men gick över till Uno Telefoni året då jag började arbeta mer med ekonomi. Tanken från början var att stanna ca 1 år, men den planen ändrades kan man ju säga och hittills har gräset aldrig varit grönare på andra sidan..
 3. Vad är det sjukaste du varit med om på jobbet? Det är absolut jättehemligt ????
 4. Vad ser du mest fram emot till våren? Att bolaget ska fortsätta att utvecklas och att vi ska nå våra mål, både på företaget som helhet samt på min avdelning och individuellt.
 5. Vad motiverar dig mest på jobbet? Att få jobbet gjort, ge service och att hjälpa andra, fundera på sätt att effektivisera mitt arbete, flöden, rutiner, men det viktigaste av allt – Ha roligt på jobbet!
 6. Favoritkollega? Allihopa såklart. 
 7. Tips till nya på Dstny? Var nyfiken och intresserad av hela bolaget, företagskulturen samt våra gemensamma mål. Vi har högt i tak och en allmän ”vi”-känsla. Var inte rädd för att ta lite plats och komma med bra inputs och nya idéer.