https://www.dstny.se/app/uploads/wilhelm-image.jpg

Vår OPEN MIND:ER Wilhelm Ålander

Wilhelm Ålander, vår junior product manager, bidrar alltid med sin positiva energi och driv till vårt grymma produktteam som jobbar med att planera, utveckla och underhålla våra produkter och tjänster. Wilhelm började hos oss förra året eftersom han tyckte att Dstny, i en konservativ bransch, vågar tänka utanför gränserna. Ett företag där man omges av lika drivna kollegor, där det alltid är projekt i rullning och där man lär sig nya saker varje dag. Innan Wilhelm började hos oss studerade han matematik i Lund. Han är ett Chelsea fan som gillar att styrketräna eller att spela fotboll som en ”ranglig” anfallare. Inte nog med det är han fortsatt obesegrad på FIFA 21. Som matälskare sitter han även på en del otippat sjuka matrekord på restauranger samt världens bästa tacos-recept.

Namn: Wilhelm Ålander
Smeknamn: Wille
Avdelning: Produkt
Roll: Junior Product Manager

4 snabba

 1. Iphone eller Android? Iphone såklart.
 2. Socker eller mjölk i kaffet? Inget, blir så knepigt annars.
 3. Teams eller slack? Slack givetvis.
 4. Morgon- eller eftermiddagsmöte? Morgonmöten är trevligt.

Rollen och Dstny

 1. Vad gör du i din roll? Product Managers främsta uppgift är att se till att Dstnys sortiment ständigt utvecklas. Det är en stor process som omfattar planering, skapande och underhåll av produkter och tjänster, en PO-roll helt enkelt.
 2. Hur ser din arbetsdag ut? På Dstny är alla avdelningar delaktiga i att föra företaget framåt, så oftast väldigt mycket möten och synkar. Sedan jobbar jag även mycket med att ta fram nya koncept och teknisk-dokumentation för våra partners. 
 3. Varför började du jobba på Dstny? Telekom är generellt en mycket konservativ bransch, där Dstny vågar tänka utanför ramarna. Det finns ett otroligt driv i verksamheten och jag är ständigt omringad av skickliga kollegor.
 4. Hur såg din introduktionsdag ut? Fick installera mig på kontoret följt av en guidad tur för att hälsa på kollegor.
 5. Vad tycker du är det bästa med jobbet än så länge? Det finns alltid flera projekt i rullning och med det sagt utrymme för att lära sig nya saker.
 6. Vilka utmaningar har du upplevt än så länge? De flesta utmaningar grundar sig i att lära sig allt om allt och det är en fas som ständigt pågår!
 7. Vad ser du mest fram emot i vår? Det finns mycket att se fram emot, är nog inte ensam om att sakna vardagliga saker som att äta lunch med mina kollegor på daglig basis.
 8. Vad driver dig mest i arbetsdagen? Att ingen dag är den andra lik, få lära mig nya saker samt känna att jag får vara delaktig och göra skillnad.
 9. Favoritkollega? Simon och Mattias är ett par riktiga toppenkillar.

Låt oss kontakta dig

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar eller ring till 08-120 100 00 för att prata med en rådgivare direkt.