Vi tackar för ett grymt Wholesale-event!

Igår höll vi årets Wholesale-event och denna gång gemensamt kommersiellt och tekniskt, med fokus på produkt. Vi vill först och främst tacka alla som deltog, både fysiskt och online, och gjorde det till ett grymt interaktivt event. Eftersom detta förväntas bli en standard-modell av event i framtiden uppskattar vi tålamodet med att det är en läroresa för oss alla och vi tar till oss av feedback för att göra våra event så lärorika och interaktiva som möjligt med tiden.

Dstny tillsammans med partners är starkt på väg framåt trots rådande omständigheter och detta med stor hjälp av vår starkt jobbande produktavdelning som leds av vår produktstrategi; keep it simple och play well with others. Vi har lanserat flera nya tjänster och uppdateringar och det händer otroligt mycket på avdelningen som vi tror kan ytterligare boosta oss såväl som våra partners framåt.

Vi har bland annat lanserat en ny uppdatering av Teams som fullbordar verktyget med avancerade växeltjänster. Integrationer har gått från att var ett grymt komplement till att kunna förse fullfjädrade lösningar som nu med vår uppdatering av MS-Teams och Slack Telephony. Vi förstår att alla situationer är unika och därför lägger vi mycket fokus på att bygga integrationer som kan lösa dessa olika behov av kommunikationsverktyg.

Vi lägger även ner mycket kraft på att utveckla self-service, som blir allt viktigare för att hålla kunderna nöjda och tillgodose behov av enkelt lösa ärenden och göra ändringar i växeln. För oss är det otroligt viktigt att våra partners får ett komplett paket som är redo att säljas. Men det stannar inte här. Vi siktar på att leverera ett levande paket som alltid utvecklas och förbättras för att följa utvecklingen i branschen, för att vara i framkant och för att tillgodose partners och kunders behov.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Låt oss kontakta dig

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar eller ring till 08-120 100 00 för att prata med en rådgivare direkt.