https://www.dstny.se/app/uploads/wywallet-e1588601317386.jpg

Betaltjänsten WyWallet har upphört

Den 25 maj, 2018, upphörde betaltjänsten WyWallet

WyWallet var ett mobilt betalsätt och tjänsten underlättade för många med företagsabonnemang på sina telefoner då den tillät köp att dras från ett förbetalt konto istället för att kostnaden skulle läggas på telefonfakturan. På så sätt kunde du göra privata köp på din jobbtelefon. Med tjänsten kunde du exempelvis köpa parkeringsbiljetter, ge gåvor till välgörenhetsorganisationer eller köpa valutor till online-spel.

WyWallet startades 2012 då en lagändring skedde kring pengatvätt och 4 stora operatörer, Tele2, Telia, Telenor och 3, gick samman för att hitta en lösning. Tyvärr hade tjänsten inte samma enkelhet som tidigare fanns när man använde SMS-betalningar. Det var omständligt att komma igång med tjänsten och appen fick låga betyg i Appstore och Google Play. WyWallet såldes sedan av operatörerna till Payex år 2015. Nu har operatörerna sagt upp avtalet med Payex som i sin tur därför har valt att lägga ner tjänsten.

För dig som har innestående medel hos WyWallet hänvisas du, enligt WyWallets egna hemsida, att kontakta tjänsten på payexaccount@payex.com. Har du innestående fakturor hos WyWallet är du fortfarande skyldig att betala dessa.

Har du använt WyWallet på din företagstelefon och nu är osäker på vad som gäller för köp via telefonen hänvisar vi till er organisations telefonpolicy.

Har ni ingen telefonpolicy på plats är ni varmt välkomna att ladda ner vår kostnadsfria mall som hjälper er att skapa en komplett policy.

Låt oss kontakta dig

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar eller ring till 08-120 100 00 för att prata med en rådgivare direkt.