Add-ons

Kombinera vår företagstelefoni med våra tillägg och fristående funktioner för att få ut det mesta möjliga ur er företagsväxel samtidigt som ni tar samarbeten och kundservice till en ny nivå.

Who's Calling

Who's Calling

SAMLA ALLT PÅ ETT STÄLLE

Vi kopplar ihop era befintliga IT-system med vår växel. Integrationen hjälper er att höja servicegraden och förenklar det dagliga arbetet.

Virtual Phone Q

Virtual Phone Q

AVLASTA SUPPORT ELLER RECEPTION

Virtual Phone Q ger era kunder valmöjligheten att låta en bot hålla deras plats i telefonkön och istället bli tillbakaringda på en förutbestämd tid.

Web Callback

Web Callback

VAR SNABBARE ÄN KONKURRENTERNA

Web Callback hjälper befintliga och nya kunder att få kontakt med er på ett bekvämt sätt genom en återuppringningsfunktion.

Calendar Sync

Calendar Sync

LÅT DIN KALENDER SAMARBETA MED VÄXELN

Genom ett enkelt handgrepp vid bokningar i kalendern eller mobilen kan du styra och planera din tillgänglighet i er företagsväxel.

Dashboard

Dashboard

DATADRIVNA BESLUT MED DASHBOARD

Dashboard visar vilka agenter som är tillgängliga eller inloggade, antal samtal i kö, senaste kötid, genomsnittlig kötid och hur många missade samtal du har.

Reports

Reports

PRENUMERERA PÅ DIN DRÖMRAPPORT

Tjänsten Reports gör att du kan analysera och följa upp företagets kommunikationsmönster via ett enkelt och kraftfullt gränssnitt.

Fristående funktioner

Dstnys funktioner öppnar upp avancerad funktionalitet och tilläggsmoduler till den befintliga växeltjänsten. Skräddarsy er företagstelefoni efter just era behov och önskemål.

Bli vår nästa partner

Bli återförsäljare

Vi har två olika partnerkoncept för återförsäljare. Ett upplägg för er som vill fokusera på att sälja och låta Dstny sköta det kringliggande arbetet. Det andra upplägget är för er som vill ta större åtagande och ta hand om leverans och support själva.

Bli Wholesale partner

Som Wholesale kommer du att sälja Dstnys tjänster och teknik under ert eget varumärke. Vi hjälper dig komma igång, förkortar er uppstartstid och finns alltid där för er med hjälp och stöd. Ni säljer, startar upp, supporterar och fakturerar sedan era kunder själva.

Bli en integrationspartner

Vi på Dstny vill ha en så heltäckande telefonitjänst som det bara går. Har ni en tjänst som ni tror kan komplettera våra växeltjänster? Vi samarbetar mer än gärna med CRM-system och andra tjänster för att ge våra kunder en så fullständig lösning som möjligt.

Låt oss kontakta dig

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar eller ring till 010-410 51 30 för att prata med en rådgivare direkt.
Räkna ut ditt pris