Add-ons

Kombinera vår företagstelefoni med tilläggspaket och fristående funktioner för att få ut det mesta möjliga ur er företagsväxel samtidigt som ni tar samarbeten och kundservice till en ny nivå.

Customer Service

Customer Service

GE ERA KUNDER OCH PARTNERS SERVICE I VÄRLDSKLASS

Dstny Customer Service är till för företag som har förstått att kundupplevelsen är a och o när det kommer till att sticka ut från konkurrenterna. Denna paketering förser dina medarbetare med de förutsättningar de behöver för att ta er kundservice till nästa nivå.

Dessa funktioner ingår i paketet Customer Service

Who’s Calling

Who’s Calling

Vi kopplar ihop era befintliga IT-system med vår växel. Integrationen hjälper er att höja servicegraden och förenklar det dagliga arbetet.

Virtual Phone Q

Virtual Phone Q

Virtual Phone Q ger era kunder valmöjligheten att låta en bot hålla deras plats i telefonkön och istället bli tillbakaringda på en förutbestämd tid.

Web Callback

Web Callback

Web Callback hjälper befintliga och nya kunder att få kontakt med er på ett bekvämt sätt genom en återuppringningsfunktion.

Workspace

Workspace

Samarbeta effektivt internt och externt

Användare är vana vid smarta verktyg och de förväntar sig minst lika bra applikationer i sitt arbete som i sitt privatliv. För att kunna locka och behålla arbetskraft måste företag leverera en bra digital upplevelse för sina anställda.

Dessa funktioner ingår i paketet Workspace

Virtual Phone Book

Virtual Phone Book

Information om de egna användarna på företaget är ofta en av företagets viktigaste tillgångar. Dstnys Virtual Phone Book ger er den information ni behöver.

Calendar Sync

Calendar Sync

Genom ett enkelt handgrepp vid bokningar i kalendern eller mobilen kan du styra och planera din tillgänglighet i er företagsväxel.

Analytics

Analytics

Statistik, rapporter och nyckeltal i realtid

Med tilläggspaketet Analytics får du en komplett vy över hur dina kunder kontaktar ditt företag, hur din personal presterar, vad som går bra och vad ni behöver stärka upp när det gäller er telefoni och företagsväxel.

Dessa funktioner ingår i paketet Analytics

Wallboard

Wallboard

Vill ni kunna ta fler datadrivna beslut gällande bemanning och er kundservice? Med Wallboard kan ni via ta tempen på hur det går i era svarsgrupper.

Reports

Reports

Tjänsten Reports gör att du kan analysera och följa upp företagets kommunikationsmönster via ett enkelt och kraftfullt gränssnitt.

Fristående funktioner

Dstnys funktioner öppnar upp avancerad funktionalitet och tilläggsmoduler till den befintliga växeltjänsten. Skräddarsy er företagstelefoni efter just era behov och önskemål.

Bli vår nästa partner

Bli återförsäljare

Vi har två olika partnerkoncept för återförsäljare. Ett upplägg för er som vill fokusera på att sälja och låta Dstny sköta det kringliggande arbetet. Det andra upplägget är för er som vill ta större åtagande och ta hand om leverans och support själva.

Bli Wholesale partner

Som Wholesale kommer du att sälja Dstnys tjänster och teknik under ert eget varumärke. Vi hjälper dig komma igång, förkortar er uppstartstid och finns alltid där för er med hjälp och stöd. Ni säljer, startar upp, supporterar och fakturerar sedan era kunder själva.

Bli en integrationspartner

Vi på Dstny vill ha en så heltäckande telefonitjänst som det bara går. Har ni en tjänst som ni tror kan komplettera våra växeltjänster? Vi samarbetar mer än gärna med CRM-system och andra tjänster för att ge våra kunder en så fullständig lösning som möjligt.

Låt oss kontakta dig

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar eller ring till 010-410 51 30 för att prata med en rådgivare direkt.
Räkna ut ditt pris