”Att nöja sig med en halvt fungerande telefoniupplevelse kan vara en kostsam affär”

Samarbetet mellan ServeYou och Dstny går långt tillbaka i tiden. Det var år 2014 som bolagen fann varandra och sedan dess ett långt och framgångsrikt partnerskap tillsammans.
”Att nöja sig med en halvt fungerande telefoniupplevelse kan vara en kostsam affär”
0
Anställda
0
År som partner
0k
Förvaltade anknytningar

ServeYou vill erbjuda marknadens bästa telefoniupplevelse!

ServeYou’s vision är att utifrån deras kunders unika behov leverera marknadens bästa telefoniupplevelse för deras användare/medarbetare.

ServeYou gör komplexa telefonilösningar enkla och skapar ett mervärde för beställaren hos kunden. De levererar support, konsultation, beslutsunderlag, utbildning och expertis på ett sätt som är tillgängligt, transparant och flexibelt.

ServeYou stöper dagligen specialutformade telefonilösningar som går hand i hand med enskilda verksamheters kommunikativa verklighet – allt ifrån hjälp med processer kring onboarding/offboarding, användarsupport till operatörstjänster, växeltjänster och avancerade kontaktcenterlösningar. Lösningar som anpassar sig utifrån kundens unika behov, inte tvärtom!

Därför är ServeYou väldigt måna om att endast samarbeta med kvalitativa leverantörer, operatörer och partners.

”Att nöja sig med en halvt fungerande telefoniupplevelse kan vara en kostsam affär och en opålitlig lösning ger missnöjda kunder och medarbetare ” säger Magnus Hedström Lang på ServeYou.

Samarbetet mellan ServeYou och Dstny går långt tillbaka i tiden. Det var år 2014 som bolagen fann varandra och har sedan dess haft ett långt och framgångsrikt partnerskap tillsammans.

Har gjort många viktiga affärer tillsammans med Dstny

ServeYou har rykte om sig att ha stort förtroende hos sina kunder, vilket har visat sig tydligt då ServeYou har vunnit många typer av kunder i olika storlekar och branscher tillsammans med Dstny.

”Tillsammans med ServeYou har Dstny haft nöjet att stänga många spännande affärer” säger Ludwig Rydin, partneransvarig på Dstny. ”Detta har gjort ServeYou till en av våra viktigaste partners och återförsäljare till oss”.

ServeYou har ett upplägg tillsammans med Dstny där de själva tar hand om all first line-support för att behålla närheten till kunden. De är en så kallad Tech-ÅF och på så sätt kan de vara med från ax till limpa i alla affärer.

”Återförsäljare kan självklart välja att vi på Dstny tar hand om all support men ServeYou har en stor supportavdelning och besitter själva på den tekniska kunskapen som krävs” säger Ludwig.

ServeYou jobbar för framtiden

Vi frågade Magnus på ServeYou vad som är viktigt för att hålla sig relevanta i en bransch som förändrar sig snabbt i takt med ny teknik.

” I en bransch som konstant är i förändring så är det viktigt att hela tiden ha örat mot rälsen och se till att våra medarbetare hela tiden har rätt utbildning och expertis.

Kunden ska se oss som pålitliga och förtroendeingivande. När kunden anlitar oss så får de ett trevligt, engagerat och kunnigt bemötande. Vi levererar bra kvalitet, i rätt tid till ett relevant pris. Vi gör vårt yttersta för att lyssna på våra kunder och leverera ett högt upplevt värde som är enligt överenskommelse. Kunden ska vara imponerad av vår totala leverans från första kontakten.

Våra anställda skall känna att den här arbetsplatsen är något alldeles extra. Vi månar om varandra och skapar tillsammans en företagskultur utöver det vanliga. De anställda får ansvar att utvecklas i sitt arbete och som person. Bolaget skall betraktas som en hållbar och bra arbetsgivare – utmanande och professionellt med genuina värderingar. De anställda skall vara stolta över att jobba åt ServeYou AB.”

I en bransch som konstant är i förändring så är det viktigt att hela tiden ha örat mot rälsen och se till att våra medarbetare hela tiden har rätt utbildning och expertis.
Magnus Hedström Lang
VD ServeYou