8 integrationer med Teams som kommer förbättra din arbetsdag

Microsoft Teams har utvecklats i en rasande fart under den senaste tiden och nu börjar verktyget verkligen kännas komplett. Förutom att själva grundstommen i programmet är väl genomarbetat så har Teams även öppnat upp för integrationer av andra program. På så sätt kan du få en one stop shop i Teams och få in mycket av det du jobbar med i ett och samma gränssnitt. Vi har listat 8 populära program som du kan integrera med samarbetsverktyget.

1 Wrike

Wrike är ett projektverktyg som fungerar lika bra om du vill hantera uppgifter som ska göras i ett team som när du vill ha koll på din egen to-do-lista.

Genom att integrera Wrike in i MS Teams kan du publicera förhandsvisningar av uppgifter direkt in i konversationer. Du kan se vart dina kollegor är i alla publika projekt och du kan se scheman på delade Gantt-diagram.

2 Trello

Trello är ännu ett populärt samarbetsverktyg som kan integreras med Teams. När du integrerar Trello får du en ny flik överst i chatten eller i kanalen där du kan nå listor eller anslagstavlor. Där kan du organisera och prioritera projekt med dina kollegor.

3 Survey Monkey

Många menar att Survey Monkey blir mer lättanvänt när du integrerar programmet med Teams. Grundtjänsten för Survey Monkey låter dig enbart skicka ut undersökningar via e-post, något som många har upplevt har försvårat processen att hålla koll på hur det går när man är fler som samarbetar i samma undersökning. Med integrationen kan du istället förhandsgranska undersökningar och se sammanställda svar direkt i Teams tillsammans med dina kollegor. Du kan även göra enklare enkäter i dina Teams-kanaler. På så sätt kan du hantera mycket av arbetet du annars gör i Survey Monkey direkt i Teams.

4 Translatelt

Har du kollegor i andra länder? Då kanske du känner igen att språket ibland kan bli en barriär för samarbetet. Även om många idag kan föra sig på engelska så är det inte alltid nog och ofta kan det ta tid att översätta meddelande till ett annat språk. Genom att integrera Translatelt så kan du direkt översätta meddelanden på många olika sätt. När du skickar ett meddelande kan du exempelvis skriva vilket språk det ska översättas till. Du kan även översätta ett meddelande du har mottagit genom att klicka på de tre prickarna, välja More actions och sedan Translate. Fler smarta översättningar finns för att du och dina kollegor ska kunna samarbeta över gränserna som aldrig förr.

5 Dstny företagstelefoni

Självklart kan vi inte göra en sådan här lista utan att nämna oss själva och vår integration mot Teams, nämligen Teams Telephony. Vi jobbar konstant med att hitta nya relevanta applikationer, CRM-system och samarbetsverktyg att integrera med för att göra vardagen för våra användare så smidig som möjligt.

Vår integration med MS Teams gör att du kan ta emot och ringa ut samtal direkt i programmet. Du kan även koppla samtal och se linjestatus i Teams. Vår växel är helt operatörsoberoende så integrationen fungerar oavsett vilken operatör du har valt på ditt företag. Dessutom har vi bakat in ett snyggt användargränssnitt där du kan hantera dina vanligaste växelfunktioner, direkt i Teams.

Läs mer om vår integration med Teams här:

 

6 Mailchimp

Mailchimp är ett väldigt populärt program för att skicka ut nyhetsbrev och massmail. Med sitt enkla och intuitiva gränssnitt har detta blivit ett program som används världen över av både stora och små företag. När du integrerar Mailchimp med Microsoft Teams kan du se notifikationer gällande dina pågående kampanjer. Du kan även hantera kontakter och skicka e-post till dina prenumeranter.

7 Karma

Karma är ett program som hjälper dig att ge dina kollegor erkännande. Med hjälp av Karma kan du både sätta upp förmåner och ge feedback. Du kan se till att företagsvärderingar hålls vid liv och förstärka långsiktiga mål. Genom att integrera Karma i Teams får du funktionerna i en flik överst i dina chattar eller kanaler.

8 Custom Stickers

Allt behöver inte vara jobb jobb jobb, ibland vill man göra arbetsdagen lite roligare bara. Genom att integrera Custom Stickers i Teams så kan du kommunicera med mer än bara ord. Ladda upp dina favorit-stickers och GIFar och gör chattarna med dina kollegor lite mer levande.

Det finns en uppsjö av appar och program som du kan integrera in i Teams och på så sätt spara massvis med tid när du slipper sitta och byta mellan olika gränssnitt. Och när möjligheterna är så stora så är det bara fantasin som sätter gränser för vad man kan hitta på.

 

Senast uppdaterad nov 2020

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Låt oss kontakta dig

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar eller ring till 08-120 100 00 för att prata med en rådgivare direkt.