Vad sägs om ett mobilabonnemang för 0 kr i månaden?

Sitter ditt företag med en eller flera DECT-telefoner som främst används för att ta emot samtal? Då har vi ”the thing for you”. Ett mobilabonnemang för 0 kr i månaden.

Med DECT menar vi de bärbara telefonerna du ofta ser i butiker eller lagerlokaler, som knappt har någon funktionalitet alls förutom att kunna ringa och ta emot samtal. Nu ser vi en stark trend att många av dessa system ersätts med vanliga mobiler.

Exempelvis är en mobil ofta billigare är en bärbar DECT, du behöver inte bygga inomhusnät och det är mer miljövänligt med mobiltelefoner. Men bäst av allt – en mobil funkar överallt! Med en vanlig mobil slipper du brutna samtal som du annars kan få när du råkar komma för långt ifrån basstationen som DECT-telefonen utgår ifrån.

Det har dock länge funnits en stark fördel med en DECT – de har inga abonnemangskostnader. Här betalar du enbart per minut som du ringer, inget mer, inget mindre.

Men oroa dig inte, vi har lösningen.

Abonnemanget Dstny fri har en månadsavgift på 0 kr. Det har även en öppningsavgift på 0 kr. Den enda gång abonnemanget kostar är när du använder det, när du ringer och när du sms:ar. Ringer du mängder med långa samtal och surfar med din mobil vart du än går? Då är detta inte abonnemanget för dig. Har ditt företag däremot en DECT-telefon som främst är till för att ta emot inkommande samtal, då är Dstny Fri ett perfekt substitut som kan förenkla din vardag på många sätt.

Har du redan vår växel?

För dig som redan är anknuten till Dstnys växeltjänst kan vi glädja dig med att Dstny Fri har full funktionalitet till vår växel, dvs MEX (Mobile Extension) ingår för 0 kr. Alla inkommande samtal går igenom växeln vilket gör att du från mobilen med Dstny Fri kan koppla samtal vidare och låta både inkommande samtal och kollegor få veta din statushänvisning.

Prislista Dstny Fri

Månadsavgift: 0 kr
Mobil data:  –
Öppningsavgift: 0 kr
Intentrafik inom företaget: 0 kr
Minutavgift inom Sverige: 60 öre
Sms: 60 öre

Kontakta oss om du vill veta mer om våra telefonilösningar så som växeltjänster och abonnemang för företag.