https://www.dstny.se/app/uploads/trippel-a-Dstny.jpg

Dstny erhåller trippel-A utmärkelse för 5e året i rad!

Vi är stolta och glada att meddela att vi för 5e året i rad vunnit trippel-A priset från kreitupplysningsföretaget Soliditet.

Vad är Soliditet och Trippel-A

Soliditet är en del av Bisnode som är ett av Europas största beslutsstödsföretag. Varje år delar Soliditet ut AAA utmärkelse till de trygga företag som uppfyller vissa trippel-A krav som bevis på att företag har en lång historik och stabil ekonomi. Det som krävs av företag för att få utmärkelsen är att det måste vara ett registrerat aktiebolag, att de ska omsätta minst två miljoner och varit verksamma i över 10 år med nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt.

En kvalitetsstämpel för företag

Som företagare är ett kreditbetyg en slags kvalitetsstämpel som hjälper kunder att undvika att göra affärer med företag som kan innebära en risk. Kreditbetyget signalerar för kunder och leverantörer att företaget är en trygg affärspartner. Fördelen med att använda en kreditvärderingstjänst ligger i säkrare affärer, men också automatiserad riskbedömning. Något som är framförallt viktigt då mycket affärer görs över internet. Digitaliseringen har inneburit att e-handeln kraftigt växer och detta syns även i företagsvärlden. Man träffar kunder mer sällan och man hanterar nästan alla affärer över interner, och här är det otroligt viktigt att kunna lita på motparten

AAA fem år i rad

Dstny har genom hela 5 år erhållit högsta kreditvärdighet av Soliditet. För oss är det otroligt viktigt att våra kunder, leverantörer och samarbetspartners känner sig trygga med oss som leverantör. Av alla 1,2 miljoner bolag i Sverige uppnår bara cirka 2% AAA-rating. Detta är ett levande bevis på att vi tar våran bransch och verksamhet seriöst och att vi är ett ledande och välskött företag som våra kunder kan lita på. Det är med stolthet och nöja som vi mottog informationen att vi ännu ett år klassats med högsta kreditvärdighet. Vi kommer alltid sträva för att bli ett bättre företag, och denna rating ger oss ytterligare bevis att vi är på rätt väg.

Låt oss kontakta dig

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar eller ring till 08-120 100 00 för att prata med en rådgivare direkt.