https://www.dstny.se/app/uploads/andreas-callmar-3-e1588604298334.jpg

Vår OPEN MIND:ER Andreas Callmar

 1. Namn: Andreas Callmar
 2. Smeknamn: Callmar
 3. Avdelning: Produkt
 4. Roll: Produktägare operatörstjänster

4 snabba

 1. Matlåda eller lunch ute? Lunch ute eller lunch inne beroende på kalendern, men aldrig matlåda.
 2. IPA eller Lager? Båda, beroende på situation. En kall Carlsberg Export ska inte underskattas, speciellt inte på uteserveringar!
 3. Hockey eller fotboll? Fotboll såklart! Jag har aldrig förstått tjusningen med Hockey, det är Hawaii-fotboll gånger 200. Känns bara hjärndött!
 4. Android eller iOS? Har provat båda, men nu kör jag Apple på allt från mobiler till datorer och andra nice to have-things!

Rollen och Dstny

 1. Vad gör du i din roll? Förnyar, förädlar och förgör! Förnyar vårt erbjudande, förädlar våra befintliga tjänster och förgör dåliga produkter.
 2. Varför började du på Dstny? Knäskador gjorde att mitt visstidskontrakt hos tidigare arbetsgivaren blev uppsagt. Behövde med andra ord ett nytt jobb, men jag har stannat i 8 år tack vare kollegorna, stämningen och personliga utvecklingen!
 3. Vad är det sjukaste du varit med om på jobbet? Ponera en solig dag i början av juli, 3:e juli närmare bestämt. Det är precis så där lagom varmt, sommaren har precis börjat, och det fläktar gött av den behagliga sunnanvinden. Klockan börjar närma sig 15, man drar på sig sin Sverige-tröja ovanpå skjortan och gör sig redo. Ett tjugotal Dstny-kollegor går ned mot puben som är placerad längs Hammarby Allé, tur att vi har bokat bord för det är helt knökfullt, och polare på andra ställen rapporterar om samma sak. Sverige-Schweiz. Klockan 16:00 ska vi spela vår första åttondelsfinal i ett fotbolls-VM sedan 2006 (som tyvärr slutade i en förlust). Vi tjötar gott, vi skrattar, vi skålar i föredragen alkoholförtäring och sen slår klockan 16:00 och nu är det fullt fokus på TV:n. En fruktansvärt tråkig match att titta på men man sitter som på nålar, ska Sverige gör det? I 66:e minuten tar Forsberg skott på en passning av Toivonen någon meter utanför schweiziskt straffområde och med hjälp av ett schweiziskt ben som tillhör Manuel Akanji ser vi bollen segla upp i målvaktens högra kryss. Eufori! Helt plötsligt blir vi känslostyrda neandertalare igen. Ska det hålla hela vägen? – Ja det ska det! Sverige är i kvartsfinal för första gången sedan EM 2004. Eftermiddag blir till kväll, euforin hänger kvar hela natten och ingen vill gå hem, och jag konstaterar än idag att jag inte har varit riktigt lycklig sedan fotbolls-VM 2018.
 4. Vad ser du mest fram emot till våren? Hoppas på ett härligt fotbollsår med Champions League-slutspelet som startar nu redan i februari och sen toppas det av med fotbolls-EM i början av sommaren.
 5. Vad motiverar dig mest på jobbet? Självutveckling – Vad vill jag och vilka kunskaper/verktyg behöver jag för att nå dit?
 6. Favoritkollega? Den som jag drack öl med senast, så det varierar från dag till dag skulle jag säga!
 7. Tips till nya på Dstny? Ta för dig och visa framfötterna. Enda sättet att vinna folks respekt är att ge järnet och visa att du är någon värd att ha

Låt oss kontakta dig

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar eller ring till 08-120 100 00 för att prata med en rådgivare direkt.