https://www.dstny.se/app/uploads/dennis-carlsten.jpg

Vår OPEN MIND:ER Dennis Carlsten

Dennis Carlsten

Dennis Carlsten är senaste tillskottet i vårt Wholesale-team. Han har sedan tidigare jobbat på Partnersupport men har nu flyttat till Wholesale som Technical Wholesale Manager för att stötta och förvalta relationer med våra Wholesale partners. Dennis är alltid redo att hjälpa och drivs av att få hjälpa partners med sina frågor för att se till att de lyckas och är nöjda med Dstny. Utöver detta har han precis blivit pappa och ser därför självklart fram emot en sommar som spenderas med familjen.

Namn: Dennis Carlsten
Smeknamn:
Denka
Avdelning:
Wholesale
Roll:
Technical Wholesale Manager

4 snabba

 1. Teams eller Slack? Slack
 2. Socker eller mjölk i kaffet?Nej tack.
 3. Lunch ute eller matlåda? Lunch ute
 4. Solsemester eller skidresa? Solsemester!

Rollen och Dstny

 1. Vad gör du i din roll? Min roll är att utbilda och stötta våra Wholesalepartners i det tekniska kring våra produkter och tjänster men även utveckla och förvalta relationen mellan oss och våra Wholesalepartners.
 2. Hur ser din arbetsdag ut? Väldigt svårt att sammanfatta det bara sådär, men den börjar med en kopp kaffe och läsa igenom mailkorgen och strukturera upp dagen. Sen är det oftast möten med olika partners eller med andra avdelningar inom bolaget.
 3. Varför började du jobba på Dstny? Jobbade hos en partner till Dstny innan och jag kände efter ett tag att ”Dstny, det är nästa steg för mig” och så blev det.
 4. Vilka utmaningar har du upplevt i din tjänst? Är ny på min tjänst så just nu är väl nästan allt utmaningar innan man har kommit in i det, men det är sjukt kul och få tackla alla utmaningar och jobba framåt!
 5. Vad driver dig mest i arbetsdagen? Att ständigt utmanas med nya frågor och uppgifter som får hjärnan att jobba! Även att svara på frågor och hjälpa våra partners. Jag vill se till så att våra partners lyckas och är nöjda med oss som leverantör.
 6. Hur är det att byta avdelning inom företaget? Det är bra och kul att det finns möjligheter att gå till andra avdelningar inom bolaget. För min del är övergången succesiv för att stötta upp mitt gamla team medans rekrytering till de teamet pågår.
 7. Vad ser du mest fram emot i sommar? Att på heltid få umgås med mitt barn och min familj.
 8. Vem är din favoritkollega? Går inte att välja en, alla är mina favoriter!

Låt oss kontakta dig

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar eller ring till 08-120 100 00 för att prata med en rådgivare direkt.