Vår OPEN MIND:ER Mikaela Wilberg

 1. Namn:  Mikaela Wilberg
 2. Smeknamn:  Mickis eller Ela
 3. Avdelning: Supportavdelningen
 4. Roll: Supporttekniker

4 Snabba

 1. Rock eller pop? Då får det blir pop.
 2. Mjukisbyxor eller kostym? Kostym är snyggt, men jag gillar bekvämlighet så säger nog Mjukisbyxor på denna.
 3. Monster eller Redbull? Redbull alla dagar i veckan!
 4. Matlåda eller lunch ute? Älskar sushi så det blir mycket äta lunch ute..

Rollen och Dstny

 1. Vad gör du i din roll? Jag jobbar på 1-line supporten, och man kan säga att det är vi som är Dstnys ryggrad. Arbetsuppgifterna varierar från dag till dag, det kan vara allt ifrån att skapa abonnemang till att felsöka i växeln samt konfigurera gigaset telefoner. Vi gör vårt bästa för att kunden ska få den bästa upplevelsen med Dstny.
 2. Varför började du jobba på Dstny? Jag blev från början headhuntad hit, och efter en intervju här så kände jag att det här var ett bolag som jag skulle trivas i. Och det gör jag! Går inte att hitta en bättre arbetsplats.
 3. Vad är det sjukaste du varit med om på jobbet? Hmm, sjukaste.. svårt att säga. Men det är SJUKT kul på jobbet varje dag med mycket skratt. 
 4. Vad ser du mest fram emot till hösten? Att vi ska försöka nå vårat mål! Eller åtminstone komma en bra bit in på det.
 5. Vad driver dig mest i arbetsdagen? Det måste nog vara den lilla tävling jag har inom mig själv, att alltid försöka vara bättre än gårdagen. Sedan är detta en otroligt härlig arbetsplats, där man mår bra och  har kul samtidigt som man arbetar, och det gör mycket för välmåendet.
 6. Favoritkollega? Hmm har ingen favorit, då alla faller under den kategorin för mig. Tillsammans bygger vi Dstny!
 7. Tips till nya på Dstny Att man ska va hungrig på att få lära sig om de alla olika avdelningarna. Och inte vara rädd för att fråga, alla är så behjälpliga i det här bolaget oavsett avdelning. Och är du ny på supporten är ett tips att ta allt i din egna takt då det är mycket att lära sig och ta in.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Låt oss kontakta dig

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar eller ring till 08-120 100 00 för att prata med en rådgivare direkt.