https://www.dstny.se/app/uploads/niclas-bohm-banner-scaled.jpg

Vår OPEN MIND:ER Niclas Bohm

Niclas Bohm är vår Uppsala-baserade Projektledare i vårt grymma Leverans-team. Han är en av våra stjärnor som ser till att nya kunder driftsätts med hjälp av en tydlig  projektplan som leder dem hela vägen till en färdig växel. Han motiveras av att lära sig nya saker, vilket är A och O i att hantera och driftsätta nya kunder som alla har olika strukturer och förväntningar. På fritiden umgås han gärna med vänner och sin flickvän, och likt många Dstny:ers en gamer, som gärna spelar Escape from Tarkov eller Counterstrike. Han är även grym på bowling efter mycket träning i yngre dar.

Namn: Niclas Bohm
Smeknamn: Bohm
Avdelning: Leverans
Roll: Projektledare

4 snabba

 1. Lunchlåda eller lunch ute? Lunchlåda
 2. Skidsemester eller solsemester? Solsemester
 3. Slack eller Teams? Slack
 4. Videomöte eller telefonmöte? Videomöte

Rollen och Dstny

 1. Vad gör du i din roll? I min roll så är huvuduppgiften att driftsätta nya kunder som skrivit på avtal. Vi tar kontakten med kunden och leder dom hela vägen till en färdig växel. Det innebär att vi har möten där vi går igenom projektplan, hur växeln ska byggas upp och har utbildningar så kunden kan hantera allt inom växeln när den väl är driftsatt och klar.
 2. Hur ser din arbetsdag ut? Min arbetsdag varieras alltid, börjar alltid med att kika igenom mailen. Sedan kan den börja med en driftsättning av en ny kund, ringa upp nya kunder och möten samt utbildningar. Innan corona blev det mer att man tog både möten och utbildningar på plats, men har blivit en mer standard att man tar detta via Teams.
 3. Hur samarbetar ert team för att nå gemensamma mål? Rollen vi har innebär mycket eget ansvar, då det är jag själv som har ansvar för att kunden ska gå igång med produkten som de beställt. Men vi har ständig kontakt med veckomöten där vi strukturerar och ser till så att vi ligger i fas med alla leveranser och mål.
 4. Varför började du jobba på Dstny? Jag jobbade på 3 innan och behövde en ny utmaning inom just molnbaserade växellösningar. Då jag hade hört mycket bra om Dstny så kändes det som ett självklart val.
 5. Vilka utmaningar har du upplevt i din tjänst? Att ständigt ha flera bollar i luften, något som förbättras ständigt
 6. Vad driver dig mest i arbetsdagen? Lära mig nya saker och alltid drivas framåt mot nya utmaningar. Sen är det självklart att få ut en bra produkt som kunden är nöjd med.
 7. Vad för tips skulle du ge till nyanställda på Dstny? Vill inte ge klyschiga tips men våga vara dig själv, våga göra fel och våga fråga om hjälp.
 8. Vad var bästa minnet i din roll under 2021? Att dra ned till GBG för att träffa andra halvan av teamet.
 9. Vad är en lärdom du tar med dig från 2021? Att planering är A och O
 10. Vad ser du mest fram emot nästa år? Att flytta tillbaka till Stockholm och få närmre till jobbet
 11. Vem är din favoritkollega? Alla är lika älskvärda