Pipedrive

Logga Pipedrive

Om Pipedrive

CRM-systemet Pipedrive är en säljplattform som är designat för att kräva minimal input men med maximal output. Företaget startade 2010 och verktyget används nu av över 80,000 företag världen över. Pipedrive är ämnat att hjälpa säljare att få en visuell överblick över deras pipeline, få automatiska uppföljningar och spåra e-postmeddelandes resultat.

 
CRM

Få maximal effekt av ditt CRM-system

Företag investerar i CRM-system för att de vill kunna få en lätthanterlig överblick över deras kunders köpvanor och kontaktmönster. Men är CRM-systemet inte kopplat till företagstelefonin så går mycket av kontakten med kunden förlorad. Vi på Dstny kan koppla våra växelkringtjänster till Pipedrive CRM för att säkerställa att du som användare får ut maximalt av båda tjänsterna.
personkort

Hur fungerar integrationen?

Pipedrive är ett CRM med ett REST-API. Detta APIt kan vi sedan använda, via ditt Pipedrive-inlogg, för att skapa integreringar via API-tokens. På så sätt kan våra tjänster, som exempelvis CRM Connect, hämta information om kunder från CRM-systemet och visa upp dessa i realtid.

Tjänster integrerade med Pipedrive

Läs mer om våra kompatibla tjänster tillsammans med Pipedrive.
server render fail/waiting for island-28e85fi1Re (separate island render, inside)