HubSpot

Logga - Hubspot

Om Hubspot

Hubspot vill hjälpa sina kunder att stänga fler affärer med mindre ansträngning. De automatiserar de uppgifter som din försäljningsavdelning gärna slipper i ett program som ska vara lätt för användaren att använda. Företaget har ca 48 000 kunder i över 100 länder.
pussel

Insikt om kunder kan hjälpa ditt företag

Varför borde man integrera sina växeltjänster med sitt CRM-system? Svaret kräver ingen raketforskning direkt. Både Dstnys växeltjänster och HubSpot är hjälpmedel för att hantera och effektivisera kanaler för inkommande försäljning. Då är det självklart att om man låter dessa tjänster samarbeta får man ut mer.
samarbete mellan appar

Personlig service är bättre service

I och med integrationen kan du som användare får värdefull information om dina kunder redan innan ni besvarat samtalet. Genom att veta saker som kundens namn och vilket företag de jobbar på kan ni direkt se till att rätt agent tar emot kunden. Och med en enkel knapptryckning kan ni gå direkt från våra tjänster in till HubSpot och därigenom se hela kundens kontaktkort. När kunden inte behöver förklara hela sin köpresa för din personal kommer denne känna sig sedd och prioriterad. Dessutom kommer ni kunna effektivisera hela processen och frigöra viktig tid för er personal.

Så hur går integrationen till?

Kunden specificerar vilka fält de vill hämta från Hubspot in till sina Dstny-tjänster. Vilka fält de vill att vi ska söka efter i Hubspot när de matchar mot kundens nummer. Informationen hämtas sedan och visas i de tjänster vi kan integrera.

Följande tjänster har vi på Dstny integrerat med Hubspot

Läs mer om våra tjänster som är kompatibla med HubSpot.
server render fail/waiting for island-28e85fi1Re (separate island render, inside)