Vitec

Vitec - logga

Om Vitec Software Group

Vitec är ett ledande programvaruföretag inom vertikal programvara och har sitt ursprung och huvudkontor i Umeå. De utvecklar och levererar standardiserade programvaror för olika nischer, till exempel apotek, banker, bilverkstäder, fastigheter, vård och utbildning.
softphone telefon kugghjul

Omfattande översikt

Vitec har flertal omfattande kundrelationshanteringslösningar utvecklade för att möta de specifika behoven hos företag inom olika branscher. Plattformarna är designade för att maximera kundengagemang och optimera försäljningsprocesser genom avancerade verktyg för kunddatahantering, kommunikationshantering och försäljningsstöd. Med användarvänliga gränssnitt och anpassningsbara funktioner, stödjer Vitecs diverse CRM-företag i deras strävan efter att bygga starka och långvariga kundrelationer.
rymdskepp

Överträffa kundupplevelsen

Genom att implementera Dstnys kringtjänster med Vitec kan företag dra nytta av fördjupad insikt i kundbeteenden och preferenser, vilket möjliggör mer riktade och effektiva marknadsförings- och försäljningsstrategier.

Systemet erbjuder även verktyg för effektiv uppföljning och kundservice, vilket säkerställer att kundförväntningar inte bara möts utan överträffas. Dessutom underlättar Vitec samarbete inom team genom att centralisera kundinformation, vilket bidrar till bättre kommunikation och enhetliga kundupplevelser.

pussel

Flexibilitet i åtanke

Vitecs lösningar är byggda för att smidigt integreras med andra affärssystem och kommunikationslösningar, därför passar Dstnys kringtjänster utmärkt som komplement för en sammanhängande teknisk miljö som stödjer företagets hela verksamhet.

Anpassningsbara moduler och APIer gör det möjligt för företag att skräddarsy lösningen efter sina unika processer och behov, vilket gör att Vitecs lösningar hör till dem mest flexibla som finns på marknaden.

api

Hur går integrationen till?

Dstny använder sig av APIer för smidig integration med Vitec, vilket ger dig möjlighet att hämta värdefull information om kunder och kontakter direkt i ditt system. För att koppla ihop informationen krävs att vissa datafält matchar mellan de två systemen.

När en matchning hittats:

  • Hämtar APIet information om både organisationen och den specifika kontakten.
  • Får du detaljerad information om kontakten, inklusive namn, kontaktuppgifter och eventuella roller i organisationen.
  • Kan du se information om kundens senaste beställningar, vilket ger dig en bättre helhetsbild.
server render fail/waiting for island-28e85fi1Re (separate island render, inside)