Mall Telefonpolicy

Är ni i behov av en mall för ert företags telefonpolicy? Vi erbjuder en kostnadsfri mall som ska ge er ett relativt heltäckande underlag att utgå ifrån. På så sätt riskerar ni inte att missa några viktiga punkter när ni tar fram er telefonpolicy.

Telefonpolicy – en heltäckande mall för företag

Har ni behov av att uppdatera er telefonpolicy på företaget? Eller är det så att ni inte har någon alls idag och behöver upprätta en? Då är ni långt ifrån ensamma.

Med tanke på att allt fler företag erbjuder företagsmobiler som anställda även får använda privat så blir det desto mer viktigt att tillhandahålla tydliga regler och riktlinjer för hur telefonerna får användas. Dessutom har företagare större skyldigheter att hålla koll på företagets telefoner, i och med GDPR.

Därför har vi på Dstny tagit fram en mall för en modern policy som täcker allt från privat användning till hållbarhet och miljö. I mallen fyller du i de alternativ som passar just ditt företag och får på så sätt en heltäckande policy på under 30 minuter.

Fyll i formuläret nedan och få vår telefonpolicy-mall via e-post, helt kostnadsfritt.

Mallen är framtagen av en HR-expert och är uppbyggd med färdiga rubriker och exempel som ni enkelt kan utgå ifrån, och sedan finjustera olika sektioner vid behov. Vi har samlat in så många telefonpolicys vi kunde hitta och kopierade det bästa, samt adderat ett flertal rubriker som vi tyckte saknades. Ambitionen var helt enkelt att skapa Sveriges bästa mall för telefonpolicys!

Under varje rubrik finns två färdiga förslag. Ett exempel som är lite mer strikt och kanske passar lite större eller mer formella företag, och ett exempel som är mer generöst och kanske passar lite mindre eller mer informella företag. Huvudsyftet är att ni enkelt ska kunna hitta ett alternativ att utgå ifrån som passar er i respektive fråga.

Det är det mest effektiva sättet att arbeta om ni vill uppnå en riktigt bra policy, som är skräddarsydd och som dessutom täcker in allt som borde ingå.

Lycka till med arbetet och våra rådgivare finns givetvis till ert förfogande som bollplank, helt kostnadsfritt. Maila eller ring oss vid frågor.

Telefonpolicy mall

En mall/ lathund för att skriva ihop en riktigt bra telefonpolicy. Två exempel per avsnitt (formell och informell).