Andra operatörer

Dstnys växeltjänster är operatörsoberoende. Det betyder att du kan blanda operatör så som passar ditt företag bäst. Här kan du läsa mer om de andra operatörerna.

carrierindependent

Välj den operatör som passar ditt företag bäst

Vi är själva en operatör på Dstny och ni är varmt välkommen att välja våra operatörstjänster för din företagsväxel, men har ni andra behov och en annan operatör är bättre lämpad för ert företag så hjälper vi er gärna med detta. Vi på Dstny har samarbete med alla stora operatörer i Sverige och många av de populära operatörerna runt om i Europa. Prata med våra duktiga rådgivare om vilken operatörslösning som skulle passa just ditt företag bäst. 

Andra operatörer som funkar i vår företagsväxel:

Logotyp Telia

Telia

Telia är ett företag som de flesta känner igen och är en operatör som används flitigt runt om i Sverige. För de företag som vill ha Telia som operatör kan vi självklart leverera detta tillsammans med Dstnys växel.
Logotyp Telenor

Telenor

Telenor företag är samlingsnamnet på de tjänster som erbjuds företagare. Här ingår sådant som uppkoppling till nätet via fiber eller mobilt bredband och mobila växlar.
Logotyp Tele2

Tele2

Att som företagare ha en stabil och pålitlig telefonilösning är av yttersta vikt för både kunden och företaget. Tele2 har ett stabilt 5G-nät som kan förse drygt 99% av befolkningen med god täckning.
Logotyp Tre

Tre

Tre har funnits med länge och är en av Sveriges största mobiloperatörer. När man använder nätet som Tre tillhandahåller så kan man komma upp i hastigheter på upp till 64Mbit/s när man laddar ner något, samt 9Mbit/s när man laddar upp något.
denmark

Dstny Danmark

Genom att välja Dstny Danmarks egna abonnemang så får ni mobiltelefoni som är helt integrerad med er växel.

Kom i kontakt med oss

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar, eller så kan du ringa till 010-410 51 30 för att prata med en rådgivare direkt.

Klicka här för att komma till support istället.