Who’s Calling

Tjänsten Who's Calling kopplar ihop era befintliga IT-system med vår växel. Integrationen ger er viktig information om den inringande kunden redan innan ni har svarat. Något som hjälper er att höja servicegraden och förenklar det dagliga arbetet.
Samla allt på ett ställe

Samla allt på ett ställe

Enklare och mer effektiv kundhantering ger inte bara fler avklarade ärenden utan även nöjdare kunder och medarbetare. Allt för ofta gör vi kostsamma investeringar i nya system utan att utnyttja deras fulla potential. Med Dstnys Who’s Calling kan ni garanterat ge era kunder bättre service och slippa eventuellt dubbelarbete eftersom ni får allt samlat på ett och samma ställe.

Omedelbar identifiering med Who's Calling

Omedelbar identifiering med Who's Calling

CRM-integration ser till att ett kundkort visas automatiskt i din webbläsare när en kund ringer. Där kan du se viktig information om kunden, om exempelvis namn, företag, vad deras senaste ärende var och så vidare, redan innan ni har besvarat samtalet. På så sätt blir det enkelt att ge ett bra bemötande och det går snabbt att börja hantera ärendet.

Integrerad med flera CRM-system

Tjänsten Who’s Calling finns idag integrerat mot en rad olika CRM och affärssystem. Hur du ett annat system som du skulle vilja få integrerat med tjänsten? Kontakt gärna oss så kan våra tekniker titta närmare på om vi kan lösa det åt er.

Ursäkta, vart ringde du ifrån sa du?

Med Who's Calling på plats behöver du aldrig fundera på vem som ringer, ett kundkort med information hämtat från ert CRM-system öppnas automatisk när kunden ringer in.
Effektivare arbetssätt

Effektivare arbetssätt

Integrationen förenklar ert arbete tack vare snabb kundidentifiering med en CRM-pop up och att ni får allt samlat på ett och samma ställe.

Nöjdare kunder

Nöjdare kunder

Personligt bemötande, effektivare kundhantering och kortare lösningstid garanterar nöjdare kunder.

Skräddarsydd integration

Skräddarsydd integration

Integrera med de mest populära affärssystemen. Önskas koppling som inte redan finns så kan vi hjälpa er med det.

Att ha rätt kundinformation förenklar ditt arbete

Dstny arbetar med företag, inom flera olika branscher, som har sett den positiva effekten av att integrera stödsystem med telefonin. Resultatet är bland annat ökad försäljning, bättre kundvård och nöjdare medarbetare. Ett exempel på lyckade integrationer är de som har genomförts bland mäklare. Med integrerade mäklarprogram har kunderna uppnått en positiv och mätbar effektivisering.

Några grundläggande funktioner för Who's Calling:

Några grundläggande funktioner för Who's Calling:

 • Notifiering vid samtal
 • Delade anteckningar
 • Nummeruppslagning
 • Samtalshistorik
 • Kund- och personsökning

Installera Who’s Calling

Har du beställt tjänsten och ska ladda ner den? Här hittar du länkar till installationsfilerna för olika webbläsare.

Skräddarsy din lösning

Skräddarsy din lösning

Vi har skapat en tjänst som går att skräddarsy efter ditt företag. Vi kan bygga på och uppdatera standardutförandet med de boxar och knappar som ni behöver för att täcka era specifika behov. Vill ni själva producera en integration så finns det tydliga guider och dokumentation som stöd. Det går även bra att kontakta oss med önskemål om CRM som ni vill se integrerade. Allt för att Who’s Calling ska bli en tjänst som täcker just era behov.

Vanliga frågor om Who's Calling

Vilka CRM-system är kompatibla med tjänsten?

Vi har skapat infrastruktur för att vara kompatibla mot flera olika CRM-system:

 • Afas

 • Custom Connector

 • Exact Online

 • Freshdesk

 • Freshsales

 • Hubspot

 • Lime Rest

 • Lime Webservice

 • Pipedrive

 • Salesforce

 • SuperOffice

 • TOPdesk

 • Upsales

 • Zendesk

 • Zoho

Har du önskemål om andra CRM-system som du vill integrera Who’s Calling i? Kontakta en av våra duktiga rådgivare så kikar vi på om det är något vi kan lösa åt er. Du kan även skapa en egen integration med hjälp av våra guider och dokumentation.

Vad menas med CRM-pop up?

Med CRM-pop up menas att en ruta ”poppar” upp. Rutan kan synas i din webbläsare eller i ditt CRM-system, du väljer själv vilket alternativ som passar dig bäst. I popup-rutan kan du se informationen om personen som ringer. Du kan välja om du vill få upp en större ruta med mycket information eller en mindre ruta med bara basinformationen i.

Kan jag se vem som ringer även om kontakten inte finns i vårt CRM?

Vi har byggt Who’s Calling så att den söker efter den inringande kontakten både i ert CRM-system och på Eniro. Detta betyder att tjänsten har chans att hitta information om personen som ringer in trotts att den inte finns i ert befintliga CRM, förutsatt att uppgifterna istället finns på Eniro.

För vilka passar denna tjänst?

Who’s Calling passar både små och stora företag eftersom det alltid finns en stor fördel med att få upp bra information om den inringande kunden. Alla företag som hanterar inringande kunder, både nya och befintliga, har mycket att vinna med denna tjänst.

Vilka webbläsare stödjer denna tjänst?

Who’s Calling har idag stöd i två olika webbläsare, Firefox och Chrome.

Låt oss kontakta dig

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar eller ring till 010-410 51 30 för att prata med en rådgivare direkt.