Destiny Swedens nya Head of Indirect Sales - Babak Ayani

Den 11 december välkomnade vi Babak Ayani i rollen som Head of Indirect Sales på Destiny Sweden AB. Babak ansluter till oss efter 9 år hos Telia, senast i rollen som Head of Sales and Partner Management. Babak kommer bidra med bl.a. sin erfarenhet av telekom, målmedvetenhet och genuint intresse för människorna som han arbetar med.

Babak Ayani

Vi passade på att fånga upp Babak och tempen efter hans första vecka med 3 snabba frågor.

 
Vad ser du mest fram emot i din nya roll som Head of Indirect Sales?

Det jag ser fram emot mest är att lära känna teamet, resten av organisationen och såklart våra Partners. Därefter ser jag fram emot att bidra med mina erfarenheter från telekom, sälj, partnerskap samt affärsutveckling för att dra mitt strå till stacken i Destiny Swedens tillväxtresa och att vi ska fortsätta vara innovativa på marknaden.

Vilka tre styrkor tror du att du kommer få mest användning utav i din nya roll?

Utan inbördes ordning

  • Mitt affärssinne – Se möjligheter i hur vi får affären att växa genom att identifiera behov och problemlösning.
  • Resultatinriktad – Prioritera och fokusera på rätt saker som ger mest värde i förhållande till tiden.
  • Coachande och empatiskt ledarskap – Jag tror på tydlig kommunikation, att vara inlyssnande och att vara tillgänglig och stötta teamet. Ett team som mår bra, som känner sig trygga och vet var vi är på väg levererar även bättre resultat.

 

Om du fick välja en låt som skulle vara din ”Boss Anthem”, vilken låt skulle det vara och varför?

Svårt! Jag får säga ”Eye of the tiger” med Survivor. Förutom att det är en väldigt bra låt som fortfarande håller och ger mig energi. Förutom att ge mig energi gillar jag andemeningen i låten, att vara målinriktad, dvs inte ge upp och lyckas mot alla odds.

Recent posts