Lotto Dstny

På den här sidan kan du läsa mer om vårt sponsorskap av cykellaget Lotto Dstny.
tdf_game_image

Vinn stort med Dstny under Tour de France!

Spela spelet och se hur långt du kan komma!

  Delta för att vinna: Fyll i din e-post för att delta i tävlingen och få chansen att vinna exklusiva priser.

  10 vinnare: Välj mellan en begränsat utgåva av Dstny-kit (endast 50 tillgängliga i världen) eller ett Lotto Dstny-kit. Alla som deltar får tillgång till exklusiva erbjudanden från Dstny.

Varför Lotto Dstny?

I sökandet efter den perfekta varumärkesaktiveringen hittade Dstny den idealiska partnern i det belgiska Lotto-cykellaget med en stark matchning i kärnvärden, geografiska marknader och publik.

Som ett snabbt växande företag är det viktigt för Dstny att skapa förtroende och bygga ett starkt varumärke. Dessutom gör detta det lättare att attrahera nya kunder, partners, M&A-utsikter och talang. Dstny väljer därför sina partnerskap mycket noggrant. Precis som Lotto-cykellaget tror vi på att ge talang varje tillfälle, på vikten av ett starkt partnernätverk och på mångfald och laganda. Vi delar också ambitionen att spela internationellt från våra belgiska rötter.

Vilka är Lotto Dstny?

Lotto Dstny är ett belgiskt professionellt cykellag på UCI WorldTeam-nivå. Det första Lotto-laget, som leddes av Walter Godefroot och hans ställföreträdare Patrick Lefevere, såg dagens ljus 1985. Lotto har varit huvudsponsor sedan 1985, och 2022 kliver vi på Dstny också in som toppsponsor. Mer än tusen professionella landsvägslopp har vunnits sedan laget grundades, inklusive 78 etapper i Tour, Giro och Vuelta. Laget har kämparglöd, en sympatisk image och stor ansvarskänsla. År efter år får nya unga manliga och kvinnliga cyklister möjligheter inom de olika lagen.