Internationella nummer

Låt medarbetare världen över samverka i en gemensam telefonilösning, fullt integrerad med lokala mobil- och fastnummer i respektive land.
Ring gratis till alla medarbetare runt om i världen

Ring gratis till alla medarbetare runt om i världen

Tjänsten ger alla era utländska kollegor tillgång till samma växelfunktioner, mobil växel, softphone och ip-telefon som ni har i Sverige. Den som jobbar i utlandet kan behålla sina lokala mobil- och fastnummer och det går alltid att se tillgänglighet och hänvisning, oavsett var i världen man befinner sig. Utöver hänvisningssystemet kan du välja funktioner som chatt och gruppchatt, kostnadsfria sms till alla kollegors mobiler och kostnadsfria internsamtal.

Samarbeta sömlöst över gränserna

Samarbeta sömlöst över gränserna

Den här funktionen gör att ni aldrig behöver missa ett samtal igen – oavsett vilket land dina medarbetare befinner sig i. Det går att skapa svarsgrupper där användare, i alla länder, hjälps åt att svara på samtal. Ni kan också välja att ha en central telefonist som tar emot alla samtal och kopplar vidare, helt utan fördröjningar och dyra vidarekopplingsavgifter.

Hur får man tag på ett Finländskt nummer?

Stärk upp med utländska nummer, oavsett om ni har kontor på plats där eller inte. Att expandera och skapa lokal närvaro har aldrig gått smidigare.
Lätt att komma igång

Lätt att komma igång

Vi hjälper dig igång med de nummer du behöver i andra länder

Prestanda och hög driftsäkerhet

Prestanda och hög driftsäkerhet

Samtalen går via vår växel, så du alltid kan lita på kvalitén

Fria samtal inom systemet

Fria samtal inom systemet

Alla samtal som går internt på bolaget blir kostnadsfria

Teckna nya utländska telefonnummer eller flytta över befintliga

Teckna nya utländska telefonnummer eller flytta över befintliga

Låt landets lokala operatör ansluta dina medarbetare till Dstny så ser vi till att de får samma valfrihet som de svenska medarbetarna och gör dem fullt integrerade i lösningen. De behåller sina fasta och mobila nummer och får tillgång till telefonilösningens tjänster. Vi hjälper gärna till med att teckna nya nummer i utlandet om ni inte redan äger några utländska nummer. Tänk på att så kallade MEX-abonnemang inte finns utanför Sverige.

Fördelar med tjänsten:

  • Lätt att komma igång
  • Inga tunga hårdvaruinvesteringar
  • Samma funktion oavsett land
  • Fria samtal inom systemet
  • Minskar avståndet mellan dig och dina kolleger världen över
  • Bra prestanda och hög driftsäkerhet
Lokala fastnästnummer överblick

Lokala fastnästnummer överblick

Vi tillhandahåller lokala fasta nummer globalt. Nummerportering är möjligt i de flesta länder så du kan behålla dina befintliga nummer. Vi erbjuder även 0800-nummer samt betalnummer för olika ändamål.

Lokala nummer möjliggör att ni kan koppla ihop era utländska kontor i samma växellösning eller erbjuda era utländska kunder att ringa på ett lokalt nummer. Vi erbjuder lokala nummer i över 60 länder och fristamtalsnummer i 46 länder.

Vanliga frågor om utländska nummer

Kan man få utländska nummer i samtliga länder?

Vi kan hjälpa er med utländska nummer till en stor mängd länder runt om i världen. Tyvärr är listan inte helt världsomspännande. Nedan ser ni de länder vi kan hjälpa er i:

Argentina, Australien, Österrike, Bahrain, Belgien, Brasilien, Bulgarien, Kanada, Chile, Kina, Colombia, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Dominikanska republiken, El Salvador, Estland, Finland, Frankrike, Georgien, Tyskland, Grekland, Hong Kong, Ungern, Irland, Israel, Italien, Japan, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malaysia, Malta, Mexiko, Nederländerna, Nya Zeeland, Norge, Panama, Peru, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumänien, Ryssland, Singapore, Slovakien, Slovenien, Sydafrika, Sydkorea, Spanien, Sverige, Schweiz, Turkiet, Storbritannien, USA, Venezuela, Jungfruöarna (USA).

Det är också skillnad på hur pass lokalt nummer man kan få i olika länder. I vissa länder kan man få ett generellt landsnummer och i vissa kan man till och med få ett lokalt nummer för just den staden/området man är verksam i.

Vissa länder kräver lokal närvaro, stämmer det?

Ja, det finns länder som kräver lokal närvaro för att företag ska få skaffa sig ett nationellt nummer där. Det som oftast krävs då är ett nationellt organisationsnummer.

Går det att förhandla till sig ett bättre pris om man skaffar många nummer?

Det går att få ett bättre pris om man köper fler nummer. Enskilda styckesnummer har oftast ett visst pris och en nummerserie har ett visst pris. En serie är blir oftast billigare per nummer än om man köper nummer styckvis.

Går det att visa utländska nummer när man ringer ut från Sverige?

En person är mer benägen att svara om det inringande numret är nationellt, vi är ofta mer misstänksamma när utländska nummer ringer. Därför kan det vara bra att ringa till länder med nummer som har deras nationella prefix. Du kan välja vilket nummer du vill visa när du ringer ut från växeln, detta väljer du i appen eller i din softphone.

Kan man styra inkommande trafik till olika svarsgrupper eller personer baserat på utländska nummer?

Man kan tagga ett nummer till en specifik person eller en svarsgrupp beroende på landets prefix. På så sätt kan man se till att telefonnummer som kommer från ett specifikt land kommer till en person eller en grupp som exempelvis är insatt i specifika ärenden eller kan språket.

Låt oss kontakta dig

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar eller ring till 010-410 51 30 för att prata med en rådgivare direkt.